Jojo, apel la rațiunea românilor: „Nu suntem prizonieri acasă, suntem în siguranță acasă”

Cătălina Grama JojoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Recent, actrița Jojo (38 de ani), pe numele ei real Cătălina Grama, le-a atras atenția românilor care „fac bășcălie” pe tema coronavirusului.

Vedeta face apel la rațiunea lor, cerându-le să se protejeze la cumpărături așa cum o face și ea pentru familia sa, dar și pentru familiile celor care ajung la cumpărături în urma ei.

Jojo, apel la rațiunea românilor: „Nu suntem prizonieri acasă, suntem în siguranță acasă”

„Dacă ai grijă de tine, ai grijă de toți ceilalți. Dacă te protejezi pe tine, îi protejezi pe ceilalți. Încă văd oameni care ies cu copiii cu bicicletele la plimbare pe străzi.

Încă văd oameni care intră fără mănuși la cumpărături și ating alimentele pe care noi ceilalți le luăm în urma lor și le ducem acasă copiilor noștri.

Încă văd oameni care refuză să păstreze distanța la coadă la casa de marcat. Încă văd oameni care fac bășcălie pe tema asta.

Nu suntem prizonieri acasă, suntem în siguranță acasă. Și da, trebuie să ne protejăm când ieșim, ca să-i protejăm atât pe cei din familia noastră, cât și pe ceilalți.

Este o perioadă în care trebuie să fim mai uniți decât oricând în gândire și în fapte.

Hai să ne gândim că dacă atingem fără mânuși alimentele sau diferitele pachete sau obiecte din supermaketuri îi expunem pe toți ceilalți din jurul nostru unui risc care nu merită asumat, mai ales într-o perioadă ca asta.

Hai să facem cumpărăturile responsabil și în rest să stăm acasă”, scrie Jojo, pe contul personal de Instagram

De mai bine de 5 ani, Jojo trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Paul Ipate. Cuplul are împreună o fiică, Zora, în vârstă de 3 ani.

Din mariajul anterior relației lor, actrița mai are un fiu, Achim Ioan, în vârstă de 8 ani.

 

COVID-19

Până la momentul redactării acestui material, 860,696 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 42,352 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 2,245 de cazuri. Dintre pacienții testați pozitiv, până la acest moment, 220 s-au vindecat, iar 82 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Angelina Jolie, donație de 1 milion de dolari pentru o organizație care asigură hrană copiilor nevoiași

Lavinia Petrea va reveni la pupitrul știrilor Pro TV peste 14 zile. Prezentatoarea se bucură să fie acasă alături de cei trei copii ai ei

Manifest la conștientizare: Lavinia Goste trimite o scrisoare scrisă în această vreme greu încercată de epidemia de Coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete