Jojo a făcut dezvăluirea: N-am plănuit să ne mărim familia în vacanța asta

Recent, Jojo și Paul Ipate au plecat într-un concediu mult așteptat. Au plecat patru, însă s-au întors șase.

Chiar dacă n-a fost plănuit, Jojo și Paul Ipate au devenit din nou părinți, părinți ai două pisicuțe.

Vedeta a povestit, pe contul personal de Instagram, cum a ajuns să salveze de la înec două pisicuțe, pe care apoi s-a decis să le ia și acasă, spre fericirea celor doi copii ai actriței, Achim și Zora.

Ce nume au ales pentru micuțele vietăți: Alba și Sfântul.

Jojo a făcut dezvăluirea: N-am plănuit să ne mărim familia în vacanța asta

„N-am plănuit să ne mărim familia în vacanța asta. Paul a venit la mine cu un pisoi tărcat, alb cu portocaliu, și mi-a spus că merge cu noi acasă.

El nu e mare fan pisici, așa că mi-am dat seama că lucrurile sunt serioase. Pisicile erau abandonate la Dunăre ca să se înece și au fost salvate de prietenii din Sfântul Gheorghe.

Copiii au fost în culmea fericirii. Ne-am gândit că Zora și Achim vor trebui să îl împartă pe Sfântul.

Așa că ne-am hotărât să o luăm acasă și pe Alba. Și uite așa, doi pisoi aruncați de stăpânii lor au ajuns stăpânii inimilor noastre.

Au călătorit până în Capitală și de ieri s-au mutat în noua lor casă. Familia noastră e acum și mai veselă și mai frumoasă”, a scris Jojo.

În urmă cu puțin timp, actrița mărturisea, despre familia ei, tot pe contul personal de Instagram: „Ei sunt totul. Nu am sperat niciodată la cât am astăzi. Nici nu am crezut că voi avea cândva nu unul, ci doi copii.

În ultima perioadă, care a fost grea după ce bunica mea a plecat, am învățat în fiecare zi ce înseamnă smerenia.

Știu că e un cuvânt pe care nu îl folosim prea des, însă este cuvântul care descrie cel mai bine ceea ce simt.

M-am smerit în fața acestei lumi din care facem parte cu toții și în fața vieții. Am simplificat totul în mintea și în inima mea.

Iar bucuria pe care o am când sunt cu familia mea nu se compara cu nimic. Chiar dacă am simțit astfel mereu, încă dinainte de a deveni mamă, acum simt acest lucru mai puternic decât oricând.

Îi mulțumesc cerului că avem o familie unită.”

Foto: Instagram

Citește și: 

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Experții au dat verdictul: viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. Care este explicația?

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete