Johnny Depp și fiul său. Cu ce se ocupă Jack Depp?

Luna trecută, la începutul procesului pentru defăimare, Johnny Depp a spus că a simțit nevoia să „șteargă dosarul' de dragul copiilor săi, Lily-Rose și Jack. În timp ce Lily-Rose este cunoscută publicului datorită carierei sale de actorie înfloritoare și a muncii sale ca ambasador al mărcii Chanel, despre fratele ei mai mic se știe mult mai puțin.

Spre deosebire de Lily-Rose, Jack nu pare interesat să calce pe urmele tatălui său și, ca atare, își trăiește viața departe de ochii publicului. El este rar fotografiat, păstrează un profil destul de scăzut și nu pare să aibă niciun cont de social media.

Mama lor, Vanessa Paradis, a spus în urmă cu ceva timp că a făcut tot posibilul pentru a-și ține copiii departe de lumina reflectoarelor, spunând pentru Weekend Knack:

„Îi țin într-adevăr departe de camere, pentru că nu vreau ca ei să fie forțați să împărtășească faima noastră împotriva voinţei lor. Nu au cerut asta'.

Atât Jack, cât și Lily-Rose vorbesc franceză, despre care ea a dezvăluit că au folosit-o ca „limbă secretă' când erau la școală în America.

„Când fratele meu și cu mine eram la aceeași școală, ori de câte ori doream să spunem ceva care avea să rămână doar între noi, îl puteam spune în franceză și nimeni nu înțelegea', a spus ea pentru Keira Knightley pentru revista Interview.

Deloc surprinzător, având în vedere mediul părinților săi, Jack a crescut cu o abilitate artistică. Potrivit tatălui său mândru, Jack este foarte pasionat de desen și muzică, declarând pentru Inquirer: „Băiatul meu Jack… desenează foarte bine. Cântă și muzică foarte bine. Are talent. În afară de piese de teatru și chestii de la școală, nu și-a arătat nicio dorință de a deveni actor'.

Se știu foarte puține despre viața privată a lui Jack. În 2020, s-a zvonit că se întâlnea cu modelul francez Camille Jansen, cei doi fiind fotografiați împreună în Marea Britanie. Pentru sărbătorirea celor 18 ani ai lui Jack, Camille a distribuit un mesaj pe Instagram iubitului ei, împărtășind o fotografie a cuplului și scriind: „La mulți ani, iubirea mea'.

Jack-DeppSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Potrivit comentariilor, Jack și Camille s-au despărțit, dar ea a rămas prietenă bună cu sora lui, Lily-Rose.

Familia lui Johnny Depp, probleme de sănătate

În 2018, Vanessa a ratat premiera filmului ei, Knife and Heart, pentru că Jack se îmbolnăvise.

„Din păcate, Vanessa Paradis nu a putut să ni se alăture în această seară. A trebuit să lipsească din cauza problemelor grave de sănătate ale fiului ei”, a declarat la acea vreme regizorul Yann Gonzalez.

Deși familia Depp nu a făcut niciodată o declarație despre boala lui Jack, nu a fost prima dată când familia se confrunta cu o boală gravă. În 2007, Lily-Rose a petrecut câteva săptămâni în spital după ce a suferit insuficiență renală din cauza unei infecții cu E-coli.

Este clar că Jack și Lily-Rose au o legătură foarte strânsă. Ea a postat, de asemenea, pe Instagram pentru a sărbători majoratul lui Jack în 2020 și a împărtășit o serie de fotografii din copilăria lor.

„Bebeluşul meu Jackie are 18 ani. Fratele meu, inima şi sufletul meu, la mulţi ani', a scris ea. „Te iubesc atât de mult!'

Johnny Depp are un tatuaj dedicat fiului său. Prezintă o vrabie care zboară deasupra oceanului cu soarele în fundal, asemănătoare cu cea pe care o are personajul său din Pirații din Caraibe, Jack Sparrow. Actorul are și numele lui Lily-Rose tatuat pe piept.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete