Johnny Depp și Amber Heard, în cel mai urmărit proces de la Hollywood

Johnny Depp și Amber Heard sunt personajele principale în cel mai urmărit proces de la Hollywood. Cei doi au acceptat să facă dezvăluiri foarte personale din perioada în care formau un cuplu.

Johnny Depp i-a intentat proces de defăimare fostei sale soții, Amber Heard, în valoare de 50 de milioane de dolari. Aceasta l-a acuzat în 2018 ca fiind „o persoană publică ce reprezintă abuzul domestic', moment în care imaginea lui și proiectele profesionale au fost afectate.

Procesul celor doi este transmis live și este urmărit de o mulțime de persoane din întreaga lume, foarte multe dintre acestea poziționându-se de partea actorului.

Cei doi au pus la dispoziție materiale audio și video, alături de mărturii ale unor persoane care au fost în preajma cuplului în perioada în care cei doi au fost căsătoriți. Probele aduse în acest proces au adus în fața publicului momente extrem de intime din viața unor persoane publice, marcate de violență verbală și fizică, adulter, consum de alcool și droguri.

Surprinzător pentru mulți dintre cei care au urmărit înregistrările a fost faptul că încă din timpul căsătoriei cei doi s-au înregistrat audio și video, pregătind astfel viitoarele probe pentru proces.

Amber Heard, mama unei fetițe

După despărțirea de Johnny Depp, actrița și-a asumat public faptul că este bisexuală, astfel că a avut relații atât cu bărbați, cât și cu femei, cea mai cunoscută fiind cu actrița Bianca Butti.

Cele două s-au despărțit, în cele din urmă, din cauza programului încărcat. Amber Heard s-a concentrat mai mult pe viața personală, îndeplinindu-și dorința de a deveni mamă. Pentru că nu poate avea copii pe cale naturală, a apelat la o mamă-surogat, astfel că acum este mama unei fetițe, Oonagh Paige. „Sunt atât de bucuroasă să împărtășesc această veste cu voi. Acum patru ani, am decis că vreau să am un copil. Am vrut să fac asta în propriii mei termeni. Acum apreciez cât de radical este pentru noi, ca femei, să ne gândim așa la unul dintre părțile fundamentale ale destinului nostru (…). Fiica mea s-a născut pe 8 aprilie 2021. Numele ei este Oonagh Paige Heard. Este începutul restului vieții mele', a anunțat online vestea nașterii fiicei ei.

Johnny DeppSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Foto: Instagram

Citește și: Ce spune despre Britney Spears soțul ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete