Johnny Depp, primele declarații după verdictul din procesul cu Amber Heard: „Juriul mi-a dat viața înapoi”

Johnny Depp a lansat o declarație la câteva minute după ce verdictul a fost citit în procesul său pentru defăimare împotriva fostei sale soții Amber Heard.

„Juriul mi-a dat viața înapoi', a spus el, adăugând mai târziu. „Adevărul nu piere niciodată.'

Prin intermediul purtătorului său de cuvânt, fostul star al Piraților din Caraibe a spus:

„În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine au fost schimbate pentru totdeauna. Totul într-o clipă.

Prin mass-media mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale, ceea ce a declanșat un baraj nesfârșit de conținut de ură, deși nu mi s-a adus vreodată acuzații. A călătorit deja în jurul lumii de două ori într-o nanosecundă și a avut un impact seismic asupra vieții și carierei mele.

Și șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi. Decizia mea de a urmări acest caz, cunoscând foarte bine înălțimea obstacolelor legale cu care mă voi confrunta și spectacolul inevitabil, mondial, din viața mea, a fost luată doar după o analiză serioasă.

De la bun început, scopul aducerii acestui caz a fost să dezvăluie adevărul, indiferent de rezultat. A spune adevărul a fost ceva ce le datoram copiilor mei și tuturor celor care mi-au rămas alături în toată această perioadă. Mă simt liniștit știind că în sfârșit am reușit asta.

Sunt și am fost copleșit de revărsarea iubirii și de sprijinul colosal și bunătatea din întreaga lume. Sper că încercarea mea de a spune adevărul îi va ajuta pe alții, bărbați sau femei, care s-au confruntat cu o situație similară și îi sfătuiesc să nu renunțe niciodată. De asemenea, sper ca prezumția de nevinovat până la proba contrarie, să revină acum atât în ​​instanțe, cât și în mass-media.

Doresc să mulțumesc muncii nobile a judecătorului, a juraților, a personalului instanței și a șerifilor care și-au sacrificat timpul pentru a ajunge la acest punct, precum și echipei mele de avocați diligente și neclintite, care a făcut o treabă extraordinară ajutându-mă să împărtășesc Adevărul.

Cei mai bun urmează să vină și un nou capitol a început în sfârșit.

Veritas numquam perit.

Adevărul nu piere niciodată.'

Hollywood superstar Johnny Depp made a surprise guest appearance during his friend Jeff Beck’s concertSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Întreaga declarație a fost postată și pe rețelele de socializare, la final semnată de actorul din Pirații din Caraibe. Reamintim că Johnny Depp a câștigat toate cele trei cereri de defăimare din acest caz și a primit despăgubiri de 15 milioane de dolari de către un juriu. Amber Heard va trebui să plătească doar 10,35 milioane de dolari din cauza legii din Virginia care plafonează daunele punitive (judecătorul a redus suma).

Foto: Profimedia, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete