Johnny Depp, declarație controversată în ziua nunții sale cu Amber Heard: „Suntem căsătoriți, acum o pot lovi”

Un prieten apropiat al actriței Amber Heard a mărturisit că Johnny Depp a glumit în ziua nunții lor despre faptul că poate să-și lovească liber soția.

Marți, sala de judecată din Fairfax, Virginia, a audiat depunerea preînregistrată a lui iO Tillett Wright din ianuarie. Martorul a spus că a legat o relație de prietenie cu Johnny Depp în timpul relației dintre vedeta de film și Amber Heard și a adăugat că nu a fost niciodată martor personal la abuz fizic.

Sub jurământ, Wright și-a amintit de o glumă pe care se presupune că a făcut-o actorul din „Pirații din Caraibe' în ziua nunții lui și a lui Heard din februarie 2015:

„În timp ce ne întorceam de la ceremonie la recepție… mă plimbam cu Johnny și îl felicitam pentru eveniment. Și el a spus: Suntem căsătoriți, acum pot să o lovesc în față și nimeni nu poate face nimic în privința asta“.

Martorul a mai mărturisit că a avut „o mulțime de discuții' cu Johnny Depp, acum în vârstă de 58 de ani, despre luptele sale cu Amber, acum în vârstă de 36 de ani.

„La început, Depp a spus că… era atât de îndrăgostit încât l-a făcut să se simtă nebun', a spus Wright, care l-a caracterizat uneori pe actor drept „paranoic'.

„El credea că Heard îl înșală și se culcă cu partenerii săi alături de care juca în filme… I-am spus: Ascultă, o cunosc, cred, destul de bine și vorbesc mult cu ea. Cred că dacă ar fi avut o aventură, aș fi unul dintre puținii oameni cărora ea i-ar spune despre asta. Nu păstrez secrete sau minciuni pentru nimeni și ți-aș spune dacă se întâmplă asta, ca să poți lua propriile decizii.

Dar din câte știu, nu este chiar așa. Ea este cu adevărat îndrăgostită de tine. Și cred că și ea este îngrijorată că ai aventuri, pentru că amândoi sunteți obișnuiți să fiți simboluri sexuale pe pământ. Amândoi trebuie să acceptați faptul că sunteți cu adevărat îndrăgostiți unul de celălalt și vă sprijiniți, să fiți împreună și vă iubiți unul pe celălalt', a declarat martorul, potrivit People.

„Și Depp mi-a spus că uneori gelozia lui l-ar face să se simtă nebun și în afara lui și că trebuie să o țină sub control. Și că asta îi face să se certe', a continuat Wright.

În timpul mărturiei sale, Johnny Depp a explicat că are un simț al umorului „negru' și că a fost „stânjenit' de limbajul său în mesajele text citite în instanță. Un mesaj către un prieten, de exemplu, pe care l-a trimis Depp referindu-se la Heard: „Sperăm că cadavrul putrezit al acelui c— se descompune în portbagajul nenorocit al unei Honda Civic!!' Actorul a spus că „nu este mândru' de asta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete