Jocuri care invata copiii limbi straine – Pixul fermecat

Jocuri care invata copiii limbi straine – Pixul fermecat
Uncategorized

Se stie deja ca in primii ani de viata, copilul are o abilitate extraordinara de a invata. De exemplu, in cazul limbilor straine exista o multime de studii care demonsteaza ca, in primii ani de viata, copilul aprofundeaza o limba straina mai repede decat un adult. La Universitatea din Washington, cercetatorii americani au descoperit ca bebelusii sub un an se adapteaza mult mai usor la fonetica diferita a unei limbi straine.

In limba japoneza, de exemplu, nu exista diferenta intre literele “R” si “L”. Cercetatorii din Washington s-au concentrat pe diferente de sunete din limbi straine care nu pot fi percepute de vorbitorii de limba engleza. Insa, bebelusii de sase luni erau capabili sa sesizeze aceste diferente, iar pe masura ce inaintau in varsta (12 luni), abilitatea lor de a le diferentia, s-a redus.

"Pixul fermecat" le citeste copiilor carti in limba romana si engleza. Pixul are un senzor care identifica zonele de pe cartile speciale si reda (ca un MP3 player) cuvintele care se afla in locul respectiv.

Pixul poate fi comandat online si pentru 350 de lei primiti jucaria, alaturi de o carte de cantecele, doua carti cu povestioare, un poster cu animale si unul cu obiecte din casa.

Mai multe detalii pe www.pixulfermecat.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din