Joaca-te cu legume si fructe alaturi de Irinuca, la BABY EXPO

Bucatareala in familie
Bucuresti, Sala Polivalenta, 22 – 24 martie 2012

Asociatia EMOVERE invita parintii si copii la cea mai „gustoasa” si sanatoasa distractie de la BABY EXPO – Bucatareala in familie cu Irinuca, de joi pana sambata de la 10:30 la 12:30 la „Clubul parintilor”.

Irinuca si prietenii ei asteapta ca de fiecare data parintii si copii de orice varsta sa faca impreuna retete cu legume si fructe, fara teama de a gresi sau de a face mizerie in bucatarie. Cei mici pot sa savureze sucul natural de mere de la Valea Mare, pot sa coloreze legume si fructe inspirandu-se din modelele de pe masa, pot sa faca fotografii cu Doamna Mazare si Domnul Porumb, pot sa castige premii gustoase si sanatoase in fiecare zi.

 

Irinuca

  • Joi, 22 martie, la Bucatareala in familie, Irinuca a invitat doua prietene dragi Iuliana Margarit si Adina Lucaciu, gazdele emisiunii Totul despre mame (Prima TV).
  • Vineri, 23 martie, parintii si copii vor invata impreuna cu Irinuca si prietenii ei de la Asociatia EMOVERE cum se recicleaza simple obiecte din casa si se pot transforma in jucarii.
  • Sambata, 24 martie, la Bucatareala in familie se va filma, copiii vor lua interviuri, iar parintii vor afla cum pot ajuta in dezvoltarea copiilor, tehnicile media aplicate. Invitate speciale vor fi Bianca Copuroglu, PR Manager EMOVERE, jurnalist cu vasta experienta in televiziune si psihologul Oana Mihalcea.

 

Cu sprijinul Bonduelle si SENSIBLU

Parteneri – Valea Mare, Bacania Veche
Parteneri media: Totul despre mame, ITSY BITSY, BABY

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri