Jimmy Featherstone, bărbatul care cheltuie 10.000 de lire pe an pentru a se transforma în idolul lui, păpușa Ken. Cum arată acum

Jimmy Featherstone, bărbatul care cheltuie 10.000 de lire pe an pentru a se transforma în idolul lui, păpușa Ken. Cum arată acum

Are 22 de ani și de o bună perioadă de timp a început transformarea. Jimmy Featherstone e tânărul care își dorește să se transforme în idolul lui, păpușa din plastic Ken. A început procesul cu primele intervenții estetice. 

 

Jimmy e bărbatul din Marea Britanie care plătește anual în jur de 10.000 de lire pentru fillere de buze, fillere pentru pomeți, injecții cu botox și alte intervenții chirurgicale pentru a semăna cu iubitul păpușii Barbie, Ken.

El are o pasiune pentru operațiile estetice.

„Cred că viața în plastic este fantastică. Întotdeauna am fost o persoană care vrea să iasă în evidență, să iasă din mulțime și acum vreau să arăt puțin mai altfel decât arăt deja. Vreau să arăt ca de plastic, acesta este felul în care vreau să fiu perceput. Știu că nu sunt plăcut de toată lumea , dar nu îmi pasă. Fac ceea ce mă face pe mine fericit', a mai declarat Featherstone, conform a1.ro.

A renunțat la școală

Jimmy Featherstone a preferat să renunțe la studii la vârsta de 16 ani și de atunci s-a angajat într-un birou unde face muncă administrativă. De asemenea, el a mai avut și alte job-uri care l-au ajutat să strângă suficienți bani încât să își poată face operațiile estetice.

Tânărul susține că a muncit pentru a-și permite toate intervențiile estetice. „Oamenii nu mă cred, dar am muncit mult pentru a plăti pentru tot ce am azi', a mai spus Jimmy Featherstone.

Recent, acesta și-a serbat și ziua de naștere, eveniment care a costat aproximativ 3.000 de lire, scrie thesun.co.uk.

S-a despărțit de iubit

Jimmy a mărturisit pentru sursa menționată mai sus că s-a despărțit de iubitul lui cu care a fost într-o relație timp de 3 ani. Partenerul lui avea 40 de ani.

„Fostul meu iubit era mai în vârstă decât tatăl meu, deci lumea mă cunoaște că îmi place să fiu în relații cu bărbați mai în vârstă. Mereu am fost stras de ei. Nu cred că cineva de vârsta mea îmi poate oferi stilul de viață pe care îl doresc, în timp ce o persoană mai în vârstă și cu mai mulți bani, ar putea', a mai povestit el.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri