Jill Biden, numeroase controverse din cauza ținutei sale: „Crede că e Halloween-ul”

Jill Biden a fost alături de Joe Biden încă dinaintea mandatului său de vicepreședinte și chiar și înainte de prima sa candidatură la președinție, în 1987. Acum Prima Doamnă a Americii și-a intrat în rol și participă la numeroase întâlniri specifice.

Jill Biden, în vârstă de 69 de ani, a fost fotografiată ieșind din avionul Forțelor Aeriene purtând o ținută ce a stârnit numeroase dezbateri pe rețeaua de socializare Twitter. Ea purta o fustă și un sacou de culoare neagră, asortați cu o pereche de botine și ciorapi plasă, extrem de îndrăzneți.

Comentariile nu au întârziat să apară, internauții catalogându-i obiectele vestimentare ca fiind „de parașută' și că este „prea bătrână' pentru a se afișa așa, mai ales în public, dar și datorită funcției sale.

„Cred că Jill B a confundat sărbătorile. Ea crede că e Halloween-ul. Cât are, 70 de ani? Oricum, este prea bătrâne pentru ciorapi plasă și ghete stilleto', a scris un internaut.

„Madonna a sunat și vrea look-ul de parașută înapoi', a scris în mod ironic altcineva.

Aceasta nu a fost singura aluzie la Madonna, unul comentând: „Doamne, arată ca bunica Madonnei'.

„Pentru încă 29,99 dolari, Jill Biden ar fi putut să-și completeze ținuta de Halloween cu o mătură', a mai scris cineva.

„FLOTUS este prea bătrână să poarte ciorapi plasă. Melania are picioare pentru asta, dar nu și bătrânica Jill Biden'.

Comentariile negative au fost numeroase, însă mulți dintre cei care o apreciază pe Prima Doamnă i-au susținut alegerea, ba chiar au precizat că totul s-a interpretat greșit și de fapt ciorapii au un model, nu sunt de tip plasă.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete