Jessie J duce o luptă grea cu infertilitatea

Când nimeni nu se aștepta, Jessie J și-a împărtășit durerea care a măcinat-o ani de zile.

În timpul unui spectacol, artista a dezvăluit că are probleme de fertilitate și nu poate avea copii. Jessie J a mărturisit că vestea i-a fost dată cu patru ani în urmă și a decis să păstreze secretul până în acest moment.
Artista a explicat că, în timp ce ducea cu ea o luptă interioară a scris o piesă – „Four Letter Word', pentru a ajuta și alte femei care sunt în aceeași situație.

„Nu poate fi ceva ce ne definește dar am vrut să scriu acest cântec pentru mine în momentul meu de durere și tristețe și de asemenea să îmi ofer fericire, să ofer altor oameni ceva ce pot asculta în acel moment când devine foarte greu'. „Așadar dacă ați experimentat așa ceva sau ați văzut pe altcineva care trece prin așa ceva sau a pierdut un copil, atunci să știți că nu sunteți singuri în durerea voastră și mă gândesc la voi când interpretez această piesă', a declarat Jessie J.

În prezent, cântăreața are o relație cu actorul Channing Tatum, care s-a aflat în public la show-ul susținut la Royal Albert Hall. Channing are o fiica, Everly, în vârstă de 5 ani, din relația cu fosta sa soție, Jenna Dewan.

În 2017, în cadrul unui interviu pentru publicația Daily Star Sunday, artista mărturisea că i-a luat ceva timp să se conformeze cu un diagnostic – “În cei doi ani în care am făcut The Voice în Australia, am fost diagnosticată cu unele probleme de sănătate despre care nu sunt gata să vorbesc. De asemenea, mi-am pierdut bunicii și nu am avut timp să mă întristez. Cea mai grea parte din faptul că ești artist este că nu ai timp să te vindeci”.

 

Iulia Sandu

Foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete