Jessie J, de urgență la spital! Diagnosticul pus de medici este îngrozitor

În Ajunul Crăciunului, Jessie J a ajuns de urgență la spital cu o gravă problemă de sănătate. Sperietura de proporții a survenit ca urmare a faptului că nu mai auzea cu urechea dreaptă și nu mai putea merge.

Cântăreața nu a stat pe gânduri și a mers la spital unde a fost internată de urgență. Vedeta, în vârstă de 32 de ani, le-a mărturisit fanilor de pe Instagram, diagnosticul grav pus de medici.

„M-am simțit foarte rău atunci când m-am trezit, simțeam că nu aud cu urechea dreaptă și nu puteam să merg în linie dreaptă', a declarat cântăreața.

Jessie J a declarat că „ar putea să fie mult mai rău' și că este recunoscătoare, totuși, pentru sănătatea sa, doar că această pățanie a speriat-o destul de rău pe moment.

Ajunul Crăciunului l-a petrecut în spital unde i s-au administrat medicamente, simțindu-se „mult mai bine'. Se pare că intervenția medicilor a fost la timp, deoarece duminică a postat un videoclip cu ea când „nu se poate opri din mâncat'.

„În ajunul Crăciunului am ajuns la spital și mă întrebam 'Ce se întâmplă?' Sunt bucuroasă că am cerut ajutorul medicilor din timp și am primit medicamentele potrivite, care acum mă ajută să mă simt bine', a adăugat Jessie J.

Starul pop a avut toate simptomele sindromului Meniere, o afecțiune a urechii interne care poate provoca vertij, amețeli, incapacitatea de a merge, pierderea auzului și stări de greață sau chiar vomă.

„Practic, am simptome ale sindromului Meniere. Știu o mulțume de persoane care suferă de această boală și o mulți dintre ei mi-au dat sfaturi grozave, motiv pentru care m-am liniștit', a mărturisit cântăreața.

Pentru acest sindrom nu există un remediu, însă diverse tratamente pot ameliora simptomele și pot minimiza impactul pe termen lung.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete