Jessica Alves, bărbatul care s-a transformat în păpușa Barbie, participă la „Chefi la cuțite”: „Vreau să am copii. Pot adopta sau pot recurge la o mamă surogat”

Jessica Alves, bărbatul care s-a transformat în păpușa Barbie, a participat la „Chefi la cuțite'. Își dorește să aibă copii, astfel că nu exclude adopția sau o mamă surogat.

Luni seară, cea de-a opta ediție Chefi la cuțite a adus la Antena 1 multe momente amuzante, dar și tensiune, într-o luptă pentru amuletă care i-a provocat pe Chefi să gătească folosind niște combinații dificile de ingrediente. Dacă Florin Dumitrescu a trebuit să gătească un preparat cu ciocolată alba, frișcă și foie gras, Sorin Bontea a pregătit o farfurie cu o combinație între crab, kiwi și quinoa, iar lui Cătălin Scărlătescu i-a revenit cea mai grea misiune, rămânând cu ultimele trei ingrediente disponibile, care i-au fost desemnate de Florin Dumitrescu, potrivit regulilor jocului: carne tocata, gâturi de pasăre și burtă prefiartă. 'Ce-ai cu mine, Dumitrescule? Mi-a dat Dumitrescu de m-a băgat în pământ!', a izbucnit Scărlătescu în lupta pentru amuleta care oferă un avantaj extrem de prețios: 'Poți salva un concurent în cazul în care este eliminat'. Întrecerea a fost jurizată de Chef Orlando Zaharia, iar câștigătorul serii a fost Chef Florin Dumitrescu.

Seara extravaganțelor a continuat la Chefi la cuțite cu o altă vizită cu totul specială. Jessica Alves, cunoscută cândva drept , a venit să le dovedească Chefilor că, dincolo de faima internațională câștigată în urma numeroaselor intervenții estetice, are și talent în bucătărie. Dar pe lângă farfuriile pregătite pentru Chefi, întâlnirea din platoul jurizării cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu este un prilej de mărturisiri uimitoare din partea invitatei speciale, sosite din Marea Britanie. În prezent model, Jessica Alves are 38 de ani și este urmărită de peste 6,7 milioane de persoane pe Instagram, călătoria ei de transformare din bărbat în femeie suscitând interes în întreaga lume. 'De doi ani am făcut tranziția de la bărbat la femeie. Am fost bărbat. Acum sunt 100% femeie. Am trecut prin toate operațiile necesare pentru a deveni femeia care sunt azi', a declarat Jessica Alves, precizând că are mai mult de 60 de intervenții de chirurgie plastică și și-a scos patru coaste! 'În ultimii 10 ani am participat la peste 600 de emisiuni din toată lumea. Înainte, am fost foarte nefericită, am suferit de depresie, consumam mult alcool, nu voiam să mai ies din casă, uram să port haine de bărbat. Apoi am fost la doctor și am primit diagnosticul de disforie de gen. Atunci, specialiștii mi-au spus că am de ales: să fac această tranziție sau să am în continuare o viață nefericită', spune Jessica Alves, care
le-a mărturisit, însă, Chefilor că mai are o problemă.

'Este foarte dificil să-mi găsesc un iubit, un bărbat care să fie mândru de mine, să mă respecte și să mă iubească. Vreau să mă căsătoresc și să am copii. Pot adopta sau pot recurge la o mamă surogat. Dar întâi trebuie să găsesc un tată pentru copilul meu. Așa că dacă știți un bărbat bun, care se pricepe să și gătească, dați-mi un mesaj', le-a spus ea Chefilor, adăugând că nu este exclus să-și găsească un iubit român și să se mute în România!

Jessica-Alves-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete