Jessica Alba, în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu fiica sa cea mare?

Jessica Alba este o mamă devotată celor trei copii și nu-i vine să creadă cât de repede trece timpul!

În această săptămână, vedeta de la Hollywood a postat câteva fotografii pe Instagram pentru a marca o nouă schimbare în viața ei, deoarece adoratul ei prim-născut, de 12 ani, a trecut în clasa a opta.

Actrița le-a arătat-o adepților ei pe Honor îmbrăcată pentru prima ei zi din noul ei an școlar, alături de un mesaj emoționant.

“Prima zi de școală. Clasa a VIII-a. O mămică mândră (și evident plânsă)”, a scris ea.

„Am crezut că ești tu pentru o secundă! Sper că are o primă zi minunată de clasa a opta, aș plânge și eu!”, “Clasa a opta! Am crezut că are 17 ani! Este frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Jessica și soțul ei Cash Warren sunt, de asemenea, părinți ai copiilor Haven, de nouă ani, și Hayes, de trei ani. Actrița împărtășește adesea fotografii de familie pe rețelele de socializare, iar fiicele ei sunt obișnuite pe TikTok cu celebra lor mamă. Jessica iubește să fie mamă și a dezvăluit că și-a dus fiica cea mare la sesiuni de terapie pentru a comunica bine cu ea.

În ciuda educației privilegiate a copiilor ei, Jessica a recunoscut într-un interviu din trecut că este strictă și vrea să se asigure că știu valoarea muncii grele. Ea a declarat pentru revista Parents că este adesea întrebată de copiii ei de ce lucrează atât de mult.

Răspunsul ei a fost: „Îți place viața ta? Pentru că nu este gratuită. Tatăl tău și cu mine muncim din greu pentru a putea avea tot ce ai. De aceea ai grijă de lucrurile tale. Și ghici ce ?! Dacă nu muncești din greu, viața ta nu va fi întotdeauna așa. Trebuie să-ți dai seama ce vrei să faci. Mergi la școală, fă bine, tratează-i bine pe ceilalți.”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete