Jennifer Lopez, toți ochii sunt pe tine!

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este din nou în centrul atenției! Două întâlniri cu fostul ei logodnic, actorul Ben Affleck, a pus pe jar presa mondenă, dornică să afle dacă cei doi sunt din nou împreună.

Luna trecută actrița și cântăreața Jennifer Lopez declara că se desparte de logodnicul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. La scurt timp, aceasta a fost văzută în compania actorului Ben Affleck, la locuința ei din Los Angeles. Iar la doar o săptămână, cei doi au fost văzuți din nou împreună, în mașina acestuia.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună?

Cei doi au lăsat în urmă o poveste de iubire cu de toate. Au jucat împreună în două filme, apoi, în 2002, anunțau că se logodesc, un an mai târziu aveau să anuleze evenimentul, iar în 2004 să anunțe ruptura definitivă. Acum se pare că legăturile s-au reluat, iar toată lumea așteaptă să vadă dacă cei doi vor reveni un cuplu.

Relații anterioare

Pentru fiecare dintre ei au urmat mai multe relații. Ben Aflleck a fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner, de care s-a despărțit în 2018, apoi a avut o relație cu Ana de Armas. Pe de altă parte, Jennifer Lopez a bifat mai multe relații, cele mai cunoscute fiind cea cu Marc Anthony, apoi cea cu jucătorul de baschet Alex Rodriguez.

Citește și: Cele mai răsunătoare divorțuri de la Hollywood

Foto: Profimedia Images

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete