Jennifer Lopez, între actualul și fostul iubit

Relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck e tot mai puternică. Aflați într-o vacanță în Capri, cei doi nu au trecut neobservați. În plus, cu doar câteva zile înainte, la St. Tropez, Jennifer Lopez a fost, practic, la doar câțiva pași de fostul ei logodnic, Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez este una dintre artistele care știu să se facă remarcate oriunde ar merge. În plus, datorită relației din ultimele luni cu fostul ei logodnic, actorul Ben Affleck, artista a ieșit și mai mult în evidență. Cei doi nu mai au rețineri în a se afișa public. Deși atenția excesivă a mass-media a fost unul dintre motivele pentru care relația lor nu a funcționat în trecut, acum par să fie pregătiți pentru asaltul mediatic. „Nu voi da niciodată vina pe presă pentru tot, dar cu siguranță a jucat un rol în dinamica relației noastre', spunea Jennifer în 2010, la finalul relației celor doi.

Vacanță cu surprize

Ultime zile au fost pline de „subiecte' pentru paparazzi care îi urmăresc îndeaproape. Aflați în vacanță la Saint-Tropez – vacanță care a început, de altfel, chiar de ziua ei, pe 24 iulie – Jennifer Lopez, alături de câțiva apropiați, au petrecut mai mult timp pe un yacht impresionant, The Valerie. Deși, de obicei, acesta nu este de închiriat, Ben Affleck se pare că a reușit să-i facă această surpriză iubitei sale.

Însă aceasta a mai avut parte de o surpriză. Chiar în aceeași perioadă, pe un alt vapor din imediata apropiere a The Valerie, un alt star a ales să-și aniverseze ziua de naștere pe apă. A fost vorba chiar despre fostul logodnic al lui Jennifer, jucătorul de baseball Alex Rodriguez, care a împlinit 46 de ani. Acesta a făcut spectacol pe apă, pe sky-jet, având-o ca parteneră pe Melanie Collins, o cunoscută prezentatoare a știrilor sportive.

Pe străzile din Capri

Cele mai recente poze îi înfățișează pe cei doi pe străzile din Capri, departe de Saint-Tropez și de prezența fostului logodnic Alex Rodriguez.

Citește și: Cristina Cioran, criticată de fani

Foto: Facebook Jennifer Lopez /Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete