Jennifer Garner, gest emoționant făcut pentru un om al străzii

Jennifer Garner și un fotograf au venit împreună pentru a ajuta pe cineva la nevoie. Acesta din urmă o filma pe actriță în mașina ei într-o parcare din Santa Monica Beach, California, duminică după-amiază, când aceasta a coborât geamul și a început să interacționeze cu un om al străzii aflat într-un scaun cu rotile.

Jennifer Garner zâmbitoare, în vârstă de 51 de ani, a stat de vorbă cu bărbatul, care purta un tricou verde, înainte de a-i înmâna o pungă de plastic plină cu obiecte de primă necesitate.

Când și-a dat seama că bărbatul era desculț, actrița a deschis imediat portiera, a coborât din vehiculul ei, s-a ghemuit în fața lui și a început să-i pună șosete în picioare. Garner și-a scos apoi propriii adidași și a încercat să i-i încalțe, dar erau prea mici.

jennifer garnerSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Mama a trei copii, îmbrăcată lejer, l-a observat pe fotograf la câțiva metri distanță și s-a îndreptat spre el.

„Ce mărime porți la pantofi?”, a întrebat ea în mod repetat, scrie Page Six. „Pot să îți cumpăr pantofi pentru el? Are nevoie de încălțări”.

Fotograful a întrebat ce mărime îi trebuie bărbatului, iar Jennifer Garner a răspuns: „10 și jumătate”.

“Oh, eu am 11! Vrei să i-i dau eu? Pot să i-i dau eu”, a răspuns acesta cu bucurie, spunându-i câștigătoarei Globului de Aur că nu trebuie să îl plătească, mai scrie sursa citată anterior. După ce Jennifer Garner i-a pus pantofii de sport negri ai fotografului în picioarele bărbatului, el a adăugat că avea o pătură în mașină și i-a oferit-o și pe aceasta.

Foto: Profimedia

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete