Jennifer Dumitrașcu din filmul „Îngerașii” s-a transformat într-o tânără superbă. Iată cum arată la 19 ani

Una dintre producțiile de succes ale postului de televiziune Acasă TV a fost „Îngerașii'. Fetița dulce și blondină din film este Jennifer Dumitrașcu care acum are 19 ani și s-a transformat într-o frumoasă domnișoară.

Multe nume grele ale teatrului românesc, cum ar fi Marian Râlea, Rodica Popescu-Bitanescu, Rodica Negrea, Lucian Ifrim au făcut parte, alături de Adela Popescu, Ioan Isaiu și Jennifer Dumitrașcu, din distribuția telenovelei „Îngerașii'.

Cum arată la 19 ani Jennifer Dumitrașcu?

Fetița cu ochii albaștri si pusă mereu pe șotii avea doar șase ani și a cucerit inima telespectatorilor datorită talentului său, dar și a gingășiei specifice vârstei.

Anii ce au trecut au transformat-o pe micuța ce a dat viața personajului Carina într-o tânără frumoasă, înaltă și foarte fashionistă. Ea s-a născut în Spania și încă de mic copil a participat la numeroase cursuri de actorie, dar și de muzică, aceasta devenind cea mai mare pasiune. Vocea sa este excepțională și pe contul său de Instagram a postat un video unde interpretează fabulos melodia Indilei, „Dernière Danse'.

Ea face parte din echipa de la Opera pentru Copii din București și acum 5 ani a fost vocea mai multor animații, cum ar fi „În căutarea lui Dory'(2016), „Cartea Junglei'(2016) sau „Întors pe dos'(2015).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete