Jennifer Dumitrașcu din filmul „Îngerașii” s-a transformat într-o tânără superbă. Iată cum arată la 20 ani

Una dintre producțiile de succes ale postului de televiziune Acasă TV a fost „Îngerașii'. Fetița dulce și blondină din film este Jennifer Dumitrașcu care acum are 20 ani și s-a transformat într-o femeie superbă.

Multe nume grele ale teatrului românesc, cum ar fi Marian Râlea, Rodica Popescu-Bitanescu, Rodica Negrea, Lucian Ifrim au făcut parte, alături de Adela Popescu, Ioan Isaiu și Jennifer Dumitrașcu, din distribuția telenovelei „Îngerașii'.

Cum arată la 20 ani Jennifer Dumitrașcu?

Fetița cu ochii albaștri si pusă mereu pe șotii avea doar cinci ani și a cucerit inima telespectatorilor datorită talentului său, dar și a gingășiei specifice vârstei.

Anii ce au trecut au transformat-o pe micuța ce a dat viața personajului Carina într-o tânără frumoasă, înaltă și foarte fashionistă. Ea s-a născut în Spania și încă de mic copil a participat la numeroase cursuri de actorie, dar și de muzică, aceasta devenind cea mai mare pasiune. Vocea sa este excepțională și pe contul său de Instagram a postat un video unde interpretează fabulos melodia Indilei, „Dernière Danse'.

Jennifer Dumitrașcu a împlinit recent 20 de ani și e acum o femeie în toată regula, e cunoscută sub numele de Jennifer 911 și pentru moment e mult mai orientată către muzică decât spre actorie. Recent a fost în emisiunea „Vorbește lumea', unde s-a revăzut cu Adela Popescu, cea care i-a fost mamă în filmul „Îngerașii'.

Jennifer Dumitrascu 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Ea a făcut  parte din echipa de la Opera pentru Copii din București și acum 5 ani a fost vocea mai multor animații, cum ar fi „În căutarea lui Dory'(2016), „Cartea Junglei'(2016) sau „Întors pe dos'(2015).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete