Jeff Bridges, noi detalii despre starea sa de sănătate după o sperietură gravă

Îndrăgitul actor, cunoscut pentru personalitatea sa blândă și rece, s-a confruntat cu un diagnostic sumbru în urmă cu 3 ani. Din fericire, el a reușit să rămână puternic în lupta cu boala și își continuă lupta curajoasă. Într-un interviu recent, Jeff Bridges a dezvăluit ultimele noutăți despre starea sa de sănătate.

În timp ce filma serialul The Old Man în 2020, Jeff Bridges a fost diagnosticat cu limfom, un tip de cancer care, de obicei, nu vine cu un prognostic optimist. Medicii au descoperit o „tumoare de dimensiuni mari”, iar vedeta a primit tratament de urgență. În ciuda faptului că inițial a respins simptomele sale, legendarul actor a apelat în cele din urmă la asistență medicală la sugestia soției sale.

Jeff Bridges a intrat pe Twitter pentru a împărtăși vestea diagnosticului său de cancer, parafrazând inteligent o replică memorabilă din “The Big Lebowski”. Exprimându-și recunoștința pentru echipa sa medicală și pentru dragostea familiei și prietenilor săi, el a mulțumit călduros tuturor pentru rugăciunile și urările de bine.

În ciuda perspectivei sale pozitive, el recunoaște că, la un moment dat, a crezut că nu se va mai întoarce niciodată la muncă. Dar mentalitatea sa s-a schimbat treptat de la incertitudine la speranță: “Am început să mă gândesc la recuperarea mea ca la un dar care mi se oferă”, recunoaște el, scrie Bright Side.

Folosind stoicismul pe care l-a interpretat în rolul lui Dan Chase din “The Old Man”, a refuzat să lase acest obstacol să-i umbrească determinarea. S-a întrebat: „Cum ai de gând să faci asta?” și a decis să se ”predea” și să se ”încurce” cu situația și să abordeze provocarea cu capul sus. A început cu obiective mici în fiecare zi când era în spital.

Deși a fost obligat să stea în pat, actorul a continuat să încerce să se ridice în picioare câteva secunde în fiecare zi, până când a putut observa un mic progres. Dorința sa de a trăi, perseverența sa, precum și dragostea și sprijinul de care a fost înconjurat l-au ajutat, la propriu, să se pună din nou pe picioare. A reușit chiar să participe la nunta fiicei sale și să o conducă la altar.

În cele din urmă, în 2022, la câteva luni după ce a aflat că tumora sa era în remisie, i-a încântat pe toți împărtășind că se simte “grozav”. În 2021, Bridges chiar s-a întors în echipa sa din The Old Man și a reluat filmările.

A trecut rapid la ziua de azi și a făcut progrese remarcabile. Într-un interviu recent, el a împărtășit vestea că tumora sa s-a redus “la dimensiunea unei bile”. Îi este recunoscător în special soției sale, Sue, spunând că ea a fost ”campioana” lui pe parcursul întregii perioade dificile.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete