Jean Gavril a devenit tată! „Suntem foarte fericiți!”

Cunoscutul cântăreț Jean Gavril a devenit tată. El și soția lui, Bianca, sunt, de duminică, părinții unei fetițe, Eva Marina. Totul a decurs conform planului, a declarat cântărețul.

Jean Gavril și soția lui, Bianca, au o poveste de iubire frumoasă și longevivă. S-au cunoscut la liceu și încă din prima zi de școală au simțit fiorii iubirii. S-au căsătorit în 2019, chiar înainte de pandemie, iar la doi ani distanță a venit pe lume fiica lor, Eva Marina, pe 26 septembrie.

„Suntem foarte fericiți! Am așteptat cu mare emoție ca acest moment, pentru care ne-am pregătit destul de mult timp, să devină realitate. Însă oricât de mult am crezut noi că suntem de pregătiți, nimic nu se compară cu bucuria pe care o simțim acum, când o ținem, în sfârșit, în brațe pe Eva Marina. Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă, iar noi să reușim să o creștem liberă, fără niciun fel de frici', a declarat artistul.

„Nu a fost o sarcină ușor de dus'

Și proaspăta mămică a vorbit despre bucuria de a o aduce pe lume pe fiica lor. Bianca a declarat: „Am așteptat cu mare nerăbdare să-l cunosc și să-l țin în brațe pe acest omuleț, care este rezultatul iubirii dintre mine și Jean. Pentru Eva Marina, atât eu, cât și Jean vom face tot posibilul să fim cele mai bune variante ale noastre. Spre finalul sarcinii, deja îmi părea rău că nu o să mai fiu gravidă, chiar dacă nu a fost mereu o sarcină ușor de dus, cum nicio sarcină nu cred că este. Spun asta pentru că, în primul trimestru, am avut COVID-19, iar în cel de-al doilea trimestru am descoperit că am diabet gestațional. Cu toate acestea, pentru mine a fost o perioadă frumoasă, de care mi se pare că m-am bucurat prea puțin timp. M-am simțit foarte naturală și frumoasă, am simțit că sunt conectată la o putere mult peste noi, niște simpli oameni'.

Artistul a remarcat că în această perioadă, mai mulți dintre colegii lui au devenit părinți.

„Este un tren în care mai mulți prieteni și colegi de-ai mei de la HaHaHa au devenit părinți. Smiley este, de puțin timp, tată, Feli are și ea un copil mic, dar mai sunt și alții printre noi. Sunt sigur că, pe lângă că suntem prieteni și lucrăm foarte bine împreună, faptul că acum suntem părinți ne va uni și mai mult', a mărturisit Jean Gavril.

Citește și: George Burcea, din nou la altar

Foto: Silviu Răcheriu – Siluk

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete