Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit după 16 ani împreună

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au căsătorit în octombrie 2017, după ce s-au întâlnit mai bine de un deceniu. După patru ani de căsnicie, ei au decis să meargă pe drumuri separate.

„Cu toții am simțit presiunea și schimbările acestor vremuri transformatoare. Se desfășoară o revoluție și familia noastră nu face excepție… să simțim și să creștem din aceste schimbări seismice care se întâmplă. Astfel, dăm vestea familiei noastre. O luăm pe drumuri diferite în această căsnicie și anunțăm asta nu pentru că este o știre, ci pentru a putea să mergem mai departe cu demnitate și onestitate', a spus cuplul miercuri într-o declarație pe Instagramul lui Momoa.

Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, și Lisa Bonet, în vârstă de 54 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2017, după ce s-au întâlnit de mai bine de un deceniu. A fost prima căsătorie pentru Momoa și a doua pentru Bonet, care fusese căsătorită cu starul rock Lenny Kravitz din 1987 până în 1993.

FILE:Jason Momoa and Lisa Bonet Announce Split After Nearly 5 Years of MarriageSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cuplul are doi copii: fiul Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, 13 ani, și fiica Lola Iolani Momoa, 14 ani.

„Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unii pe alții ~ pentru a fi ceea ce învățăm să devenim… devotamentul nostru rămâne neclintit față de această viață sacră și pentru copiii noștri', au spus aceștia în declarația lor.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete