Jane Seymour arată impecabil la 72 de ani. Iată secretele sale de frumusețe

Privind-o pe Jane Seymour, nu ai putea ghici vârsta ei reală. Vedeta din Dr. Quinn are 72 de ani, dar fața și corpul ei nu au înțeles mesajul. Desigur, frumusețea fără vârstă nu vine ușor, iar celebra actriță are câteva sfaturi pentru a îmbătrâni cu grație.

Jane Seymour a dezvăluit cândva că a avut o experiență care a adus-o aproape de moarte și a făcut-o să-și regândească viziunea asupra vieții.

„Mi-am dat seama că, atunci când mori, singurul lucru pe care îl iei cu tine este dragostea pe care ai împărtășit-o și contribuția pe care ai adus-o. Totul este conectat. Nu există niciun lucru pe care îl fac care să nu fie legat de minte, corp și suflet”, a declarat ea, scrie Bright Side.

De atunci, ea s-a concentrat pe dezvoltarea personală și pe pozitivitate, crezând că dacă își hrănește sufletul, se va vedea și în corpul ei.

Actrița a împărtășit că a învățat, de asemenea, importanța de a fi conectată cu sinele său interior prin intermediul mamei sale.

Ea a spus că mama ei nu se putea răsfăța cu produse de îngrijire a pielii, așa că, în schimb, s-a concentrat pe îngrijirea de sine: “Nu a avut niciodată bani și nu și-a putut permite niciun fel de tratamente faciale. Avea grijă de ea însăși… și întreaga ei filozofie de viață era că toată lumea avea o provocare, iar atunci când o avea, trebuia să o accepte, să își deschidă inima și să întindă mâna pentru a ajuta alți oameni. Și, făcând asta, se ajutau pe ei înșiși”, mai scrie sursa citată.

S-ar putea crede că Jane Seymour este foarte strictă cu mâncarea ei, dar de fapt este exact invers. Ea a recunoscut că iubește mâncarea și că nu ține cont de greutatea ei, dar dă prioritate unei bune alimentații: “Dietele pentru mine, nu au funcționat niciodată cu adevărat, pentru că sunt o gurmandă. Îmi cultiv singură legumele și fructele și iubesc savoarea lor. Așa că întreaga idee de a ajunge la un număr pe un cântar … Nu sunt, știi tu, înnebunită după ea”.

Bineînțeles, celebra actriță cunoaște importanța fitness-ului, dar ține cont și de vârsta ei și o ia mai ușor cu corpul ei. Ea preferă Pilates și “greutăți ușoare”, asociate cu “abdomene foarte atente” și “unele poziții de yoga, dar nu toate”. Jane se asigură că își ascultă corpul “pe măsură ce îmbătrânești, știi, corpul tău nu mai poate funcționa așa cum ți-ai dori să funcționeze”.

Secretul preferat al lui Seymour pentru îngrijirea pielii este protecția solară. Ea a spus odată: “Cred că a avea o piele bună este secretul pentru a nu îmbătrâni fața. Folosirea retinolului pe timp de noapte, protejarea împotriva soarelui, folosirea unei creme de îngrijire a tenului care să îți umple pielea… și cam tot ceea ce mă face să mă simt sănătoasă este cel mai bun secret anti-îmbătrânire pe care îl știu.”

Actrița a mai adăugat că și-ar fi dorit să fi început să fie atentă în preajma soarelui la o vârstă mult mai fragedă: “Nu am multe regrete, dar mi-aș dori să-i pot spune acelei versiuni mai tinere a mea că nu ar trebui să se bronzeze la soare cu o placă reflectorizantă și ulei de gătit în timpul celor 2 săptămâni de vacanță! Dar, am încetat de mult timp să mă mai închin la soare, așa că cred că sunt norocoasă în această privință.”

Și, în cele din urmă, Seymour a răspuns la cea mai arzătoare întrebare, și anume dacă și-a făcut vreo operație estetică. Răspunsul este nu, dar își păstrează opțiunile deschise: “Deocamdată, am ales să nu-mi fac un lifting facial – dar nu am nimic împotrivă, nimic… dacă aș simți că cineva ar putea face ceva care să nu-mi schimbe fața, iar eu să am rezultate în care să arăt exact ca mine, aș face-o.”. Nu spun că nu aș face-o niciodată, dar nu am făcut-o încă.”

Foto: Profimedia

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete