Jane Fonda vorbește deschis despre amantul ei… vibratorul!

Jane Fonda vorbește deschis despre amantul ei… vibratorul!


Jane Fonda este, la 82 de ani, absolut încântătoare și literalmente deschisă.

Rol de dovadă au toate declarațiile pe care obișnuiește actrița să le facă în spațiul public. O… plăcere deosebită îi face să povestească despre experiențele ei sexuale.

De referință este apariția pe care Fonda a avut-o acum ceva timp în show-ul prezentat de Ellen DeGeneres unde a vorbit despre serialul Netflix „Grace and Frankie'. Atunci a povestit că, la fel ca în peliculă, și în viața… „civilă' cel mai bun amant îi este…vibratorul. „Am unul pe care îl port la gât. Seamănă cu o bijuterie de argint!', povestea vedeta atunci.

Multe sunt ocaziile în care „primește inspirație' să-l folosească. Dacă are compania care trebuie și dacă baia arată cum se cade, Jane Fonda recunoaște că ieșirile în oraș sunt momentele cele mai fierbinți.

Altfel, Jane Fonda este un model pentru femeile din întreaga lume. Pofta de viață, puterea, dorința de a continua indiferent de… „Mă simt atât de norocoasă. M-am retras timp de 15 ani. Am plecat când aveam 50 şi m-am întors la 65. Am fost căsătorită cu Ted Turner şi el nu prea m-a ajutat în ceea ce priveşte încrederea şi lucruri de felul ăsta. Aşa că după (mariaj, n.r.) am vrut să văd dacă mă mai pot bucura din nou (de actorie, n.r.). Dar, la vârsta de 65 de ani, nu m-am gândit că pot avea o carieră. Şi un show TV de succes. Am 80 de ani! Mă tot ciupesc, nu-mi vine să cred. Nu am crezut că voi trăi atât de mult', povestea actrița acum 3 ani.

ane Fonda, născută pe 21 decembrie 1937, la New York, este actriţă şi producătoare. Este câştigătoare a două premii Oscar – pentru „Klute' (1971) şi „Coming Home' (1978) -, a şapte Globuri de Aur, a două trofee BAFTA şi a fost distinsă cu Palme d’Or onorific, în 2007. A jucat în peste 50 de filme artistice şi de televiziune, între acestea numărându-se „Desculţ în parc/ Barefoot in the Park' (1967), „Călăreţul electric/ The Electric Horseman' (1979) şi „Stanley & Iris' (1990).

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete