Jackie Chan nu va lăsa averea fiului său, ci o va dona: „Dacă este capabil …”

Jackie Chan și-a anunțat decizia de a-și dona averea în scopuri caritabile, în loc să o transmită fiului său, Jaycee.

Actorul Jackie Chan a împlinit recent 67 de ani. El rămâne una dintre cele mai bine plătite vedete din lume, care se bucură de faimă nu numai în Asia, ci și la Hollywood. Forbes a estimat că a câștigat 40 de milioane de dolari între iunie 2019 și iunie 2020.

În urmă cu un deceniu, actorul a spus că va dona întreaga sa avere estimată la 370 milioane dolari în scopuri caritabile și nu o va transmite fiului său, Jaycee.

„Dacă este capabil, își poate câștiga singuri banii. Dacă nu, atunci îmi va risipi banii”, a declarat Jackie, citat de Channel News, în 2011. Actorul și-a exprimat regretul că nu a insistat ca fiul său să se înscrie în armată când era mai mic, pentru a-și „tempera caracterul'.

Jaycee este singurul fiu al lui Jackie și al soției sale, Joan Lin, căsătoriți din 1982. Este actor și muzician. În 2014, s-a scris că Jaycee a fost arestat timp de 6 luni pentru posesie de droguri.

Pe rețeaua chineză de socializare Weibo, Jackie și-a cerut scuze în numele fiului său. El a spus că este „extrem de furios' în legătură cu incidentul. „Sper că tinerii îl vor vedea pe Jaycee ca pe avertisment și se vor feri de droguri. Nu am reușit să-l învăț pe fiul meu și ar trebui să-mi asum responsabilitatea. Jaycee și cu mine ne cerem scuze societății', a scris el.

După eliberarea sa din închisoare, Jaycee a postat o imagine pe rețelele de socializare, în care tatăl său îl tundea. Jackie a fost văzut ultima dată în filmul de acțiune Vanguard, lansat în 2020.

Foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete