Iuliana Tudor, Femeia anului 2014 pentru Implicare și Responsabilitate Socială

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
A debutat în televiziune, la TVR 1, prezentând timp de 7 ani emisiunea 'O vedetă… populară', al cărei succes de audiență s-a concretizat într-o nouă provocare, show-ul săptămânal de divertisment 'O data-n viață'.

Uriașa popularitate a acestei emisiuni a adus cu ea și o nouă misiune pentru inimoasa ei prezentatoare – aceea de a se implica în numeroase campanii sociale care să schimbe în bine realitatea nu tocmai roz în care trăim.

De aceea, a ales să își valorifice notorietatea implicându-se responsabil și fără ezitare în proiecte și inițiative caritabile la nivel național: 'Campania pentru sănătatea sânilor', inițiată de AVON Cosmetics, dedicată luptei împotriva cancerului la sân, campania 'Împreună pentru fiecare copil', iniţiată de UNICEF, în parteneriat cu TVR, susținerea Asociației ViitorPlus pentru Dezvoltare Durabilă, pentru demararea campaniei „Pădurea Copiilor', având ca obiectiv principal plantarea și îngrijirea a câte unui puiet de copac pentru fiecare nou-născut din Romania.

Este ambasador al organizației Crucea Roșie Română, pentru care a prezentat galele dedicate strângerii de fonduri și s-a implicat activ în transportul alimentelor direct la cei aflați în mare nevoie, și ambasadoarea Campaniei de strângere de fonduri Fii eroul acestei povești. Învinge leucemia', derulată de Asociația Română Împotriva Leucemiei.

Dincolo de toate aceste titluri onorifice, laureata acestei gale rămâne un jurnalist responsabil și dedicat, pentru care “Nimic nu este imposibil!” o persoană care prețuiește oamenii autentici, a căror poveste se cere a fi împărtășită și celorlalți, dovadă că poveştile de viaţă cu oameni obişnuiţi, corect şi decent transmise, vor rămâne mereu în topul preferinţelor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro