Iuliana Marciuc, despre relația cu Adrian Enache: ”Sunt dovada cea mai bună că nu o hârtie ţine o relaţie”

Iuliana Marciuc și Adrian Enache se iubesc de peste 20 de ani, chiar dacă, până în 2009, el a fost căsătorit cu o altă femeie. 

Odată cu divorțul de Corina, toată lumea se aștepta ca Adrian Enache și Iuliana Marciuc să se căsătorească, însă acest lucru nu s-a întâmplat, nici măcar de dragul băiatului lor, David.

Întrebată dacă va avea loc o nuntă, Iuliana a declarat: “Acum timpul curge altfel, sigur că sunt şi alte priorităţi şi poate că este firesc, lumea se schimbă, iar în ceea ce priveşte actul acesta al căsătoriei… eu cred că sunt dovada cea mai bună că nu o hârtie ţine o relaţie”.

Care este secretul relației care a durat atâția ani, deși exista la mijloc o altă femeie? “Cred că secretul este că ne înţelegem unul pe celălalt, că avem o activitate comună, că suntem din acelaşi domeniu, că împărtăşim preocupări comune, gânduri comune, respectul cred că este foarte important! Şi am înţeles amandoi că iubirea se întreţine… Noi încercăm de fiecare dată cu mici suprize, cu mici gesturi…să arătăm că există iubire! Da el este foarte romantic! El m-a învăţat pe mine să fiu romantică”, a declarat Iuliana Marciuc, citată de cancan.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber