Iulia Vântur revine pe micul ecran, în România? Declarațiile neașteptate făcute de vedetă

A prezentat știrile la Pro TV, dar și multe alte proiecte de succes la aceeași televiziune! De o bună perioadă de timp, Iulia Vântur s-a stabilit în India. De câteva luni a revenit în România și a făcut declarații neașteptate despre viața ei profesională. 

Prezentă la Gala UCIN 2021, Iulia Vântur a mărturisit pentru impact.ro că a fost destul de aproape de a reveni pe sticlă, la o televiziune din România, fără să ofere niciun indiciu despre ce tip ce proiect i-a fost propus. „Am avut o propunere în acest sens, doar că deocamdată nu s-au aranjat încă lucrurile', a dezvăluit vedeta.

Iulia Vântur este în România de la sfârșitul primăverii acestui an. A spus că a venit în țara natală pentru a-și vedea părinții, dar și pentru a rezolva unele chestiuni. Nu se știe încă când pleacă în India, acolo unde locuiește cu Salman Khan.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unul dintre fanii Iuliei Vântur a întrebat-o direct pe vedetă când revine în India. „Când te întorci în India? Ai spus că se va întâmpla curând, dar…', a fost mesajul acestuia. Iulia Vântur i-a răspuns imediat. „A trebuit să petrec în Europa o perioadă de timp mai lungă. Dar într-o lună, o lună și ceva o să mă întorc în India', a scris ea în mediul online.

Iulia Vântur, despre zvonurile despărțirii de Salman Khan

Referitor la zvonurile despărțirii de Salman Khan, Iulia Vântur nu a oferit multe detalii, a precizat că primește multe telefoane din India pentru a se întoarce.

„Toată viața mea e aici, am crescut, am trăit, am făcut de toate aici, dar clar o parte din viața mea e și în India. Amândouă fac parte din viața și sufletul meu. E foarte clar că aici e mult mai divers, mai bogat, am toți prietenii de o viață aici, familia. Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag', a mai adăugat vedeta într-un interviu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete