Iulia Vântur, mesaje emoționante pentru părinții ei

Dragostea pentru părinți este la fel de intensă, indiferent de numărul de kilometri care îi despart de copii. Iulia Vântur are o relație deosebită cu părinții ei, iar mesajele transmise acestora pe rețelele de socializare sunt, de fiecare dată, pline de emoție.

Stabilită de câțiva ani în India, unde și-a construit o carieră în muzică și cinematografie, Iulia Vântur revine în România ori de câte ori are ocazia. Vorbește cu dor despre apropiații săi, pe care, în perioada pandemiei i-a văzut mai rar decât și-a dorit.

Cu toate acestea, în 2021, artista a petrecut mai multe luni în România, hrănind astfel speculațiile conform cărora ea s-ar fi despărțit de Salman Khan, partenerul ei, și unul dintre cei mai cunoscuți actori din India. Artistul a fost, de altfel, implicat în mai multe scandaluri legate de înșelăciune, la care s-au adăugat și zvonuri despre o posibilă soție și copii. Cei doi nu au comentat speculațiile privind separarea lor, iar Iulia s-a reîntors în India pentru a-și continua proiectele.

Iulia Vântur: „Mama mea, cea bună, caldă, iubitoare'

Părinții Iuliei Vântur sunt născuți, amândoi, în luna decembrie, la două zile distanță. Mesajele Iuliei, pentru fiecare dintre ei, extrem de emoționante, au fost însoțite de poze din vacanțele lor petrecute împreună.

„Mama mea, cea bună, caldă, iubitoare. E ziua ei azi, o zi binecuvântată! Dacă nu era ea… și tata… eu nu mai existam! Te iubesc mult, mama și dacă mi-aș dori ceva, cel mai mult în acest moment, ar fi să-ți dau o îmbrățișare, care să cuprindă toată dragostea și recunoștința mea pentru tine', a scris Iulia cu ocazia zilei de naștere a mamei ei.

De ziua tatălui ei, artista i s-a adresat acestuia: „La mulți ani, tata drag! Mă uitam pe pozele cu tata, din trecut, și mi-am dat seama că tata era omul cu voia bună, cu dansul, cu muzica, cu… tobele improvizate. Tata, să treacă pandemia asta, să ne revină și cheful de călătorit, de petrecut. Cheful de cântat nu poate să ni-l ia nimeni! Până acolo! Te iubesc și-mi doresc să-ți păstrezi voia bună, să fii sănătos și să ai liniște'.

Iulia VânturSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Cel mai mare regret al Antoniei

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete