Iulia Vântur a format un cuplu cu Bogdan Vlădău. Din ce cauză relația lor nu a funcționat: „E un om mișto, dar…”

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Bogdan Vlădău a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața lui personală. A spus că a avut o relație cu celebra Iulia Vântur, actuala iubită a lui Salman Khan.

Bogdan Vlădău a mărturisit că a avut mai multe relații, înainte de a-și întemeia o familie cu Gina Chirilă, soția lui și mama fetiței sale. Printre femeile celebre cu care artistul a format un cuplu s-a numărat și Iulia Vântur

„Am avut o relație foarte frumoasă (n.r. – cu Iulia Vântur), foarte scurtă ce-i drept, pentru că… Da… un om foarte mișto din toate punctele de vedere', a spus Bogdan, potrivit Wowbiz.

„Dar eu nu am probleme cu trecutul. Bogdan Vlădău: A fost un trecut tumultuos, ce-i drept.', a mărturisit Bogdan Vlădău, în podcastul amintit.

iulia-vantur-relatie-bogdan-vladau-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Bogdan Vlădău, despre povestea de iubire cu Gina Chirilă

Bogdan Vlădău formează un cuplu alături de Gina Chirilă de mai bine de 10 ani și au împreună o fetiță de doi ani. Recent, cei doi au fost invitați la Pro TV, la emisiunea „La Măruță’, unde au povestit o întâmplare care a stârnit discuții aprinse. În urmă cu câteva săptămâni, fostul model avea planificată o călătorie în Bali. La scurt timp ar fi trebuit să ajungă acolo și Gina cu micuța lor, însă cei doi au omis un lucru extrem de important. Bogdan Vlădău a renunțat la acea călătorie, deoarece fetița nu avea pașaport. Potrivit regulilor Direcției de Pașapoarte în ceea ce privește un minor, ambii părinți ar trebui să fie de față.

„A fost o situație. Trebuia să plec eu mai devreme un pic, cu o săptămână, trebuia să plec în Bali și urma ca Gina să vină cu Katia (n.r. fiica lor) peste o săptămână sau zece zile. Și m-am îmbarcat în avion, eram pe punct de plecare, eram în avion cu centura pusă și mi-a zis că și cea mică are nevoie de pașaport. Noi eram ferm convinși că un copil așa de mic nu are nevoie de pașaport. Katia face doi ani pe 25 mai. Și a trebuit să mă dau jos din avion pentru că la noi nu poate să facă pașaport copilului un singur părinte, trebuie să fie ambii părinți și la depunerea actelor și apoi. Le-am zis tuturor din avion să stea, să mă dau jos. Am fost întrebat de vreo 3 sau 4 ori dacă vreau să mă dau jos, dacă sunt sigur. Am zis că sunt foarte sigur în situația în care sunt’, a povestit Bogdan Vlădău. Gina Chirilă a recunoscut că întreaga situație a scos-o din sărite și a fost destul de supărată, motiv pentru care nu a mai vorbit cu soțul ei.

„Am fost un pic acidă, nu am mai vorbit deloc. Am fost impulsivă, după care nu am mai vorbit nimic. Nici nu mi-a spus că se întoarce acasă. A sunat la ușă, eu credeam că e deja în Doha. Când m-am uitat pe vizor și l-am văzut, chiar nu mi-a venit să cred. După am lăsat nervii deoparte’, a spus ea. De-a lungul relației lor au fost câteva situații în care Bogdan Vlădău îi dădea motive soției sale să fie geloasă, însă acum nu mai este cazul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete