Iulia Albu pleacă de la Pro TV. Primele declarații după ce nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță

Iulia Albu pleacă de la Pro TV. Primele declarații după ce nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță

Iulia Albu a anunțat că pleacă de la Pro TV. Criticul de modă a făcut primele declarații pe rețelele de socializare despre retragerea ei din emisiunea lui Cătălin Măruță.

În fiecare zi de marți, din anul 2018, Iulia Albu avea propria rubrică în emisiunea „La Măruță'. Iată că acum, după patru ani de colaborare, se retrage.

„A venit momentul sa deschidem împreuna un nou capitol. Mulțumesc ProTv si întregii echipe La Măruță pentru 4 ani frumoși.

Sunt mândra că Martea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 si-a făcut debutul pe tv începand cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv. Va mulțumesc vouă, celor ce ma urmăriți, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? ? Vă pupa cu drag si drac, a voastră, Domnița de Alba', a transmis ea pe rețelele de socializare.

Nu se știe motivul pentru care a luat această decizie, nici ce proiect nou pregătește.

Fanii ei de pe Facebook au remarcat postarea și au reacționat. „Era și timpul să închei colaborarea cu Măruță, meriți ceva mai bun. (…) Foarte frumos când pleci și mulțumești, alții de obicei se bălăcaresc. (…) Și unde te urmărim? De acum încolo?', au scris câțiva dintre ei în mediul online. Vedeta nu a răspuns încă întrebărilor urmăritorilor, dar într-un podcast a dezvăluit că în toamnă lansează o campanie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete