Iulia Albu, planuri de nuntă după 5 ani de relație cu Mike. Vrea să devină mamă pentru a doua oară. „Nu văd nicio problemă în a face un copil la această vârstă”

De aproximativ cinci ani de zile, Iulia Albu trăiește o poveste de dragoste cu Mike. Cei doi sunt logodiți, locuiesc împreună, alături de fiica vedetei și a lui Mihai Albu. Au și planuri serioase de viitor, se gândesc să facă nuntă șin să devină părinți.

Iulia Albu, 40 de ani, și logodnicul își doresc doi copii. „Da. Este valabil. Cred că ar fi realist să ne gândim la tripleţi în acest moment. (râde) Nu văd nicio problemă în a face un copil la această vârstă. Nu am văzut nicio problemă nici în a face un copil la 29 de ani, cum a fost Mikaela. Fireşte, aş dori, dacă se poate, să nu fac al doilea copil la 60, dar…', a declarat vedeta pentru OK! Magazine.

Vedeta și Mike se gândesc chiar să facă și o nuntă, una specială, după bunul lor plac. „Ah, este o discuţie foarte lungă despre nuntă. Această pandemie a dat multă lume peste cap. Cu siguranţă în momentul în care ne vom căsători vom face ceva special, iar asta nu înseamnă neapărat ceva grandios. Pentru că o nuntă grandioasă nu este, din punctul meu de vedere, ceva de marcat. De exemplu, de Crăciun, am făcut o campanie în cadrul proiectului Tabu cu Iulia Albu, în care am dus 10 brazi la 10 case de copii şi bătrâni, inclusiv la Căminul Bălăceanca. Mi se pare important ca, prin ceea ce faci, să laşi o urmă, chiar dacă urma asta e făcută din gesturi mici. Nu grandioase. Aşa şi cu nunta. Avem ceva în minte, dar ne dorim foarte tare ca ceea ce vom face să fie o surpriză', a mai dezvăluit vedeta pentru okmagazine.ro.

Cine e Mike, logodnicul Iuliei Albu

Bărbatul nu face parte din showbiz. El a locuit ani de zile în Londra, acolo și-a făcut studiile. A revenit în România pentru Iulia Albu, altfel relația lor nu avea cum să continue.

„A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing', a spus Iulia Albu, care a mai adăugat că bărbatul a renunțat la viața lui din Marea Britanie pentru ea.

„Da, el n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici. Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară. În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile. Drept pentru care s-a mutat el aici. Nu exista altă posibilitate pentru ca relaţia noastră să continue. Nu i-am dat un ultimatum, dar lucrurile erau evidente', a declarat ea pentru OK! Magazine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete