Iulia Albu o critică pe Nicole Cherry: „Este ceva ridicol. O fată minionă cocoțată pe…”

Iulia Albu a criticat-o pe Nicole Cherry pentru apariția pe care a avut-o la un eveniment monden. Criticul de modă nu a fost tocmai încântată de felul în care s-a îmbrăcat artista.

În emisiunea „Poliția Modei', Iulia Albu a avut mai multe critici la adresa lui Nicole Cherry. Ținuta tinerei cântărețe nu a fost deloc pe placul criticului de modă, care a spus că a purtat niște pantofi care o făceau să arate ridicol.

„Mi se pare o ocazia la fel de bună ca oricare alta să vorbim despre faptul că o fată minionă cocoțată pe niște platforme de acest tip va părea doar ridicolă, nu va părea niciodată mai înaltă. Look-ul arată nu doar incorect, ci este ceva ridicol.

Păcat, pentru că este o fată foarte frumoasă. Și altceva, corsetul trebuie făcut pe comandă, nu trageți de el pentru a vă acoperi găicile pantalonilor', a comentat Iulia Albu în emisiunea „Poliția modei' de la Antena Stars.

nicole-cherry-16SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Invitat în emisiunea de la Antena Stars, hairstylist-ul Bassam a spus că Nicole Cherry trebuia să aleagă o coafură mai elegantă pentru apariția sa la eveniment. Artista a ales să își poarte părul drept.

„Problema multor artiste de la noi este că nu vor să iasă din zona lor de confort. Le e frică să nu dea greș. E ok, dar mi se pare prea îngrămădită în zona gleznelor. A atras atenția că vrea să fie mai înaltă. Nu înțeleg de ce vedetele merg la toate evenimente cu părul simplu. Corsetul dă eleganță, eu aș fi văzut un coculeț în spate și două șuvițe în față', a declarat Bassam.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete