Iulia Albu, mărturii sincere din viața intimă: „Vreau să mai fac copii. Am vorbit și cu iubitul meu despre asta”

Iulia Albu 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Iulia Albu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România. Prin aparițiile ei, și-a creat, de-a lungul timpului, un adevărat personaj. În ciuda faptului că a primit și multe critici, Iulia Albu are și fanii ei, care o apreciază pentru stilul său original și excentric.

În cadrul unui interviu, Iulia Albu a povestit cu sinceritate de ce a renunțat la cariera în avocatură pentru modă.

„Lucrurile sunt foarte simple, nu avem de-a face cu o interpretare. Știu că este destul de dificil să înțelegi în România o asemenea apariție, dar eu chiar asa sunt și așa mă simt eu bine. Ceea ce mi-am propus să fac este să deschid ochii oamenilor asupra valorilor în modă. Am vrut să scriu și puțină istorie. Mie nu mi se pare că mă îmbrac excentric, cred oamenii deja s-au obișnuit cu mine de 4 ani.

Părinții mei sunt profund dezamăgiți de cariera pe care am ales-o pentru că eu totuși am renunțat la cariera în avocatură, eram avocat definitiv. Deci am renunțat la o carieră în avocatură pentru a face „cârpe', îl citez pe tata. Părinții mei nu înțeleg, dar a fost o alegere personală să fac ceea ce îmi place să fac în această viață și nu ceea ce mi se spune să fac. Nu sunt foarte bună la a urma ordine.

Ceea ce am făcut am creat un personaj, nu a mai făcut nimeni asta până la mine. Nu caut inspirația din exterior, toate vin de la mine. Cu prietenii nu prea am subiecte legate de modă. (…) În cariera în avocatură m-a atras mirajul acesta că poți pleda, îți poți susține o cauză în fața a mulți oameni și o poți face ajutând pe cineva. În avocatură după cum știm trebuie să faci tot ce se poate pentru a-ți apăra clientul, iar eu mi-am dorit să fac aceste lucru și să fiu în acea postură de a vorbi în fața a mulți oameni. Pentru că îmi place să vorbesc, îmi place să mă aud vorbit,' a mărturisit Iulia Albu, în cadrul unui interviu pentru Revista Viva.

Iulia Albu își dorește încă trei copii

Vedeta a mărturisit că plănuiește să-și mărească familia. După mai bine de trei ani de la divorțul de Mihai Albu, se pare că Iulia Albu și-a găsit fericirea în brațele unui nou iubit. De mai bine de un an, ea se iubește cu un om de afaceri pe nume Mike, care este mai tânăr decât ea. Ba mai mult decât atât, ea se gândește să devină din nou mamă.

„Am și eu copil. Și plănuiesc să mai fac. Îmi doresc să am mai mulți copii, minim trei. Am vorbit despre asta și cu iubitul meu, și m-am gândit să adopt un copil,' a mai spus Iulia Albu.

Iulia Albu are 35 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți fashion editori din România. În prezent, face parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!' de la Kanal D și are singura emisiune de poliția modei din România numită „WOW sau BAU-BAU? Verdict Iulia Albu”, în cadrul emisiunii WOWBiz, tot la Kanal D.

Foto: Captură video, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Iulia Albu a ajuns urgențe: „M-am simțit foarte rău și mi s-a umflat tot piciorul!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete