Iulia Albu, detalii despre nuntă: „Voi face o nuntă restrânsă”

După opt ani de mariaj, în anul 2013, Iulia (38 de ani) și Mihai Albu (54 de ani) au decis să se separe. Cei doi au împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 10 ani.

Iulia Albu, detalii despre nuntă: „Voi face o nuntă restrânsă”

De mai mulți ani, fashion editorul formează un cuplu cu un om de afaceri numit Mike. Recent, într-un interviu oferit website-ului Libertatea, Iulia a vorbit despre nuntă:

„Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă (n.r. râde).

Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici.

Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic. Vom face alt gen de nuntă.

La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”.

Cum a cucerit-o bărbatul pe Iulia?

„Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat.

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină.

A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.

Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este ușor de suportat doar de către un bărbat puternic.

El se încadrează perfect în Fișa postului. Cu succes chiar”, a mărturisit Iulia Albu, pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Cel mai ciudat loc în Mihai și Elwira Petre au făcut dragoste: „Erau foarte mulți țânțari”

Cu ce se ocupă acum fost soție a lui Alex Velea? Ana locuiește de anul trecut în Marea Britanie

Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Michael Jackson? Locuiește într-o casă de 2 milioane de dolari

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete