Iulia Albu, declarații surprinzătoare despre relaţia cu fiica sa, Mikaela: „Nu sunt cea mai bună mamă”

Iulia Albu este o profesionistă în tot ceea ce face, mai ales când vine vorba despre cariera ei. Cu toate acestea, când vine vorba despre viața personală, lucrurile parcă se schimbă puțin. 

În cadrului unui interviu, Iulia Albu a vorbit cu sinceritate despre relația pe care o are cu fiica ei, Mikaela, rezultată din căsnicia cu Mihai Albu.

Iulia Albu, declarații surprinzătoare despre relaţia cu fiica sa, Mikaela

Fashion-editorul a povestit despre felul în care își crește fata și a mărturisit că nu se consideră o mamă prea bună. Ea susține că este nemulțumită de faptul că nu reușește să petreacă suficient timp cu fiica ei, așa cum și-ar dori.

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranţă. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să îşi crească copiii, dar pur şi simplu nu sunt eu acel gen de persoană. Îi ofer fiicei mele tot ce îşi doreşte, în măsura în care merită.

Eu pentru ea sunt ce a fost mătuşa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relaţie şi pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani, acum are abia 8. Fiecare spune despre copilul lui că e cel mai frumos şi cel mai deştept, eu nu voi spune asta. Mikaela e un copil frumos şi inteligent, care are parte de o educaţie pe care mulţi copii cred că ar trebui să o aibă.

Nu are acces tot timpul la televizor, la tabletă, are programul organizat şi, când ne hotărâm să facem ceva spontan, pur şi simplu plecăm din Bucureşti două zile şi facem absolut tot ce vrea ea în acele două zile, dar, în rest, are un program riguros. Nu este un copil lăsat pur şi simplu să crească singur', a declarat Iulia Albu, pentru Revista Viva.

Pentru a vedea mai multe imagini cu fiica Iuliei Albu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Are 36 de ani, dar arată ca la 20! Cum reușește Iulia Albu să fie mereu slabă și să aibă un ten perfect

Iulia Albu te învață cum să te îmbraci atunci când ai câteva kilograme în plus: „Nu mai vreau să văd acele cizme urâte, până la genunchi, sunt ceva odios'

Iulia Albu, așa cum nu ai văzut-o până acum! Cum s-a schimbat viața ei după ce a renunțat la avocatură pentru televiziune

Iulia Albu, critici dure la adresa Antoniei: „Ea revoluționează fotografia de pițipoancă, renunțând vehement la…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete