Iulia Albu a comentat ținuta Adelinei Pestrițu de la gala E! People’s Choice Awards

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu (32 de ani) a fost desemnată, în urma voturilor înregistrate în perioada 4 septembrie – 18 octombrie, cel mai de succes influencer din România în 2019.

Titlul i-a fost acordat la gala E! People’s Choice Awards, eveniment care a avut loc în urmă cu o săptămână în Los Angeles, California.

Pe covorul roşu al galei, Adelina a purtat o rochie neagră cu trenă, întreaga piesă fiind lucrată manual. Fashion-editorul Iulia Albu a comentat apariția vedetei.

Adelina Pestriţu a purtat o rochie neagră, cu trenă şi pene la care 15 croitorese au lucrat timp de şase zile pentru a coase manual toate cristalele şi restul accesoriilor ţinutei.

Rochia a necesitat 300 de ore de muncă și a fost confecţionată manual în proporţie de 80 la sută din două materiale, tafta şi tulle. Pe piesă au fost aplicate 2000 de cristale, 200 de franjuri şi 100 de pene.

Iulia Albu a comentat ținuta Adelinei Pestrițu de la gala E! People’s Choice Awards

„Mă bucur foarte mult că, uite, cineva nu foarte prost îmbrăcat a participat la acest eveniment şi din partea României.

Nu, nu este ca un titlu de glorie pentru că nu s-a inventat penicilina, nu s-a salvat planeta, nu s-a vindecat cancerul.

Din fiecare ţară a fost ales un influencer. Bravo, Adelinei că a reuşit acest lucru şi pentru că, să fim serioşi, oricare dintre noi şi-ar fi dorit să ajungă pe covorul roşu şi să îşi facă poză cu Kim Kardashian”, a mărturisit Iulia Albu, potrivit Click!.

Cum a transportat Adelina Pestrițu rochia în America?

„Ceea ce a reprezentat un stres major a fost transportarea rochiei în America. Este atât de grea și are detalii prețioase care nu permit împachetarea ei, iar în avion, pe umeraș, nu ne era permis să o aducem.

Astfel, am luat o geantă mare special pentru ea, unde aproape în lacrimi am împachetat-o ușor și am tras fermoarul cu sudoarea frunții.

Nici nu mai are sens să vă povestesc despre acele pe care am stat în avion până la destinație, la gândul că s-ar putea pierde tocmai geanta cu rochia mea pentru eveniment.

Imaginați-vă ce s-ar fi putut întâmpla. Uraganul Katrina era pistol cu apă pe lângă mine”, a povestit Adelina, pe blogul ei.

Adelina Pestriţu a revenit în România sâmbătă seara, 16 octombrie, şi s-a dus direct la aniversarea Simonei Pătruleasa.

Foto: Instagram

Citește și:

Adelina Pestrițu, despre fiica ei, Zenaida: „E periculos pentru un copil atât de mic să fie expus atât de mult’

Adelina Pestrițu, despre a doua sarcină: „Și mai nerăbdători să-și facă apariția bebe nr. 2′

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete