Iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, apariție rară la Moscova

Fosta gimnastă rusă, Alina Kabaeva, apare rar în public. Acum a apărut în mod excepțional la Moscova la o repetiție a festivalului de gimnastică „Alina', numit în cinstea ei. Întreaga emisiune va fi difuzată cu ocazia sărbătorilor anuale de Ziua Victoriei.

„Prima zi de repetiție a Festivalului Alina Kabaeva. Este foarte plăcut să te cufunzi din nou în atmosfera creativă cu totul specială a acestui eveniment', a scris ea pe rețelele de socializare.

Site-ul rusesc Vesti a adăugat că gimnasta olimpică, care a devenit membră a Dumei de Stat a Rusiei pentru Rusia Unită a lui Putin după încheierea carierei sale sportive, nu și-a uitat marea dragoste, și anume sportul.

Potrivit The Times, unele dintre cele mai patriotice cântece ale Uniunii Sovietice au fost auzite în onoarea victoriei asupra naziștilor în al Doilea Război Mondial. Simbolul „Z' a apărut și în filmările evenimentului, care este adesea comparat cu un semn de sprijin pentru războiul din Ucraina. În fața unui fundal acoperit cu aceste simboluri, iubita lui Vladimir Putin a spus că fiecare familie are propria poveste de război.

„Fiecare familie are propria poveste de război și nu trebuie să o uităm niciodată, ci o transmitem din generație în generație', a spus Alina Kabaeva îmbrăcată într-o rochie roz cu o panglică neagră-portocalie a Sfântului Gheorghe, care amintește de veteranii de pe Frontul de Est, potrivit The Times.

Alina Kabaeva and Vladimir PutinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cuvintele ei sunt în conformitate cu afirmațiile lui Vladimir Putin că Occidentul ridiculizează faptul că războiul său este împotriva naziștilor moderni care controlează Ucraina. Întregul program va fi difuzat pe 8 mai, cu o zi înaintea marii parade militare din Piața Roșie cu ocazia Zilei Victoriei, care, ca în fiecare an, va comemora sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial în Europa.

Alina Kabaeva, care este cunoscută în mass-media europeană drept „prima doamnă din umbră a Rusiei', a fost în Duma Rusă a lui Putin timp de opt ani. Acolo, medaliata olimpică cu aur urma să se întâlnească cu președintele rus. Posibila relație dintre cei doi este respinsă de Kremlin. Potrivit tabloidelor europene, ei ar avea patru copii în Elveția.

De când a început războiul în Ucraina, iubita lui Vladimir Putin s-ar fi stabilit în Elveția într-o cabană păzită de lângă Lugano, în sud-estul țării. Deși statul elvețian este declarat stat neutru, acesta s-a alăturat sancțiunilor impuse Rusiei de către Uniunea Europeană.

A existat chiar și o petiție online intitulată „Adu-i împreună pe Eva Braun cu Führerul ei', asemănând-o pe Kabaeva cu soția lui Hitler, Braun. Prin această petiție mai, cetățenii Ucrainei, Rusiei și ai Belarusului cer autorităților elvețiene ca Alina Kabaeva și copiii lor să fie expulzați din Elveția, pe fondul acțiunilor lui Putin.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri