Iubita lui Micutzu este superbă. Iată cum arată femeia pentru care actorul de stand-up nu a putut sta departe de conflicte

La sfârșitul săptămânii trecute, actorul și comediantul Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu a fost implicat într-un scandal neașteptat.

Micutzu se afla împreună cu iubita lui, Dumitrița Razlog, în Centrul Capitalei când a pornit altercația care s-a lăsat cu plângeri la poliție și amenzi. Potrivit autorităților, grupul format din patru adulți și un minor i-ar fi adresat tinerei câteva vorbe jignitoare, acesta fiind și momentul în care Cosmin Nedelcu a reacționat impulsiv.

Cosmin Nedelcu este unul dintre cei mai talentați oameni de stand-up din România. Acesta a reușit datorită talentului său actoricesc să câștige simpatia multor oameni, cariera sa aflându-se în continuă dezvoltare. Nici pe plan amoros nu stă rău, acesta fiind într-o relație de câțiva ani cu Dumitrița Razlog.

Tânăra de 29 de ani este din Chișinău și este inginer. Dincolo de acestă profesie dificilă, Dumitrița are și talent artistic, iar pe contul său de Instagram postează des creațiile sale.

Micutzu este topit după iubita sa și în nenumărate rânduri a postat pe rețelele de socializare imagini de unde reiese cât de mult o iubește și o apreciază pe frumoasa sa parteneră. Cu toate acestea, ei sunt foarte discreți și nu vorbesc prea mult despre povestea lor de dragoste.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Pe contul său de Youtube, Cosmin Nedelcu a povestit exact cum s-au întâmplat lucrurile și care a fost motivul pentru care nu și-a mai putut stăpâni furia.

„Treaba este simplă: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și cu un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani. Mă îndreptam către club, voiam să ajung la ziua unui prieten. Și cum mergeam eu așa, pe dreapta era o terasă. Un băiat de acolo a început să facă niște miștouri la adresa mea. Am mers mai departe și i-am arătat un deget, lucru care l-a enervat și mai mult.

Am traversat spre club, foarte aproape de trecere. Omul a început să mă înjure și să-mi spună ceva de genul: < măcar treci, grasule, pe la trecere > . Nu am mai putut să înghit toate c…turile astea. Dacă nu îți place ceva, spune-o în mod civilizat. (…)

Atunci am lăsat pe trotuar pungile de cadou pe care le aveam în mână, ca să mă întorc la băiatul respectiv și să-i zic că nu e normal să vorbească așa cu mine. I-am arătat degetul. La un moment dat, s-a ridicat de la o masă un asociat al locului respectiv, pe modul bodyguard în fața mea. S-a pus în fața mea agresiv.

Eu nu am reacționat agresiv, ci i-am zis să se dea la o parte să vorbesc cu prietenul lui. Iubita mea i-a spus să se liniștească, iar el a împins-o. I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea îl omor. Apoi i-a dat o flegmă pe mână. În acel moment, am văzut negru și am reacționat.

A reacționat și el și a dat câțiva pumni în aer, dar i-a dat câțiva pumni și prietenului meu pictor. Prietenul meu avea o sacoșă în mână și a aruncat-o spre geamul care s-a spart, geamul aparținând localului la care băiatul în negru era asociat', a mărturisit Micutzu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete