Iubita lui Mario Mutu, succes în muzică. Cu cine a colaborat cântăreața de doar 18 ani și ce afacere nouă își dorește

Mara Georgescu e iubita lui Mario Mutu, băiatul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu. Tânăra în vârstă de doar 18 ani e cântăreață de câțiva ani de zile. A avut chiar și colaborări cu artiști foarte cunoscuți.

Artista Mara Georgescu colaborează cu Costi Ioniţă, dar şi cu casa de producţie a Innei. Deja lucrează la piese noi. Ea a debutat în muzică cu mult înainte de pandemie şi a lansat mai multe piese şi colaborări muzicale.

De exemplu a cântat împreună cu, Faydee, cu DJ Hara a lansat melodia „Luna', şi a mai avut şi alte piese precum „Dolce Gabbana', „Solo', „Urăsc că te iubesc prea mult', „Lacrimi de cristal' sau „Cant Stop' cu Costi şi Ajay Stevens, scrie Click.

iubita-lui-mario-mutu-cu-ce-se-ocupa-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Adolescenta postează des pe Instagram şi pe TikTok, are idei inedite. În plus, ea și Mario Mutu vor avea curând propria afacere. Click scrie că este vorba de o afacere în domeniul vestimentar, cu haine pentru adolescenţi, gândite chiar de ei. Tatăl Marei este cel care vine cu finanţele, iar cei doi cu ideile.

Într-un interviu, fiul lui Adi Mutu și al Alexandrei Dinu a dezvăluit că deja i-a cunoscut familia iubitei. „A fost natural. S-a întâmplat. Suntem bine. Mă înțeleg bine și cu fratele ei, și cu taică-su și cu maică-sa. Locuim unde vrem, sincer. Avem mai multe opțiuni. Nu e grabă. Lăsăm viața să curgă și vedem ce și cum’, a spus Mario Mutu, care a prezentat-o pe iubita sa mamei sale.

„Mama a zis că e frumoasă. S-au cunoscut. Am ieșit și am mâncat ceva. Eu stăteam pe telefon. Le-am lăsat să-și facă hazul. Se înțeleg bine. Sfaturi mi-a dat, chiar sfaturi bune. Maică-mea nu este doar maică-mea, este ca o soră. Mama spune doar să-mi fie bine. Nu doar legat de Mara, în general. Da, vorbeau numai ele și am zis să… m-am simțit în plus’, a declarat Mario Mutu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro