Îți aduci aminte de Nikita, „fata rea de cartier”? S-a mutat de 16 ani în Spania, iar acum își spune povestea vieții

„Nikita', așa cum este cunoscută publicului român, atrăgea atenția publicului din România în urmă cu 20 de ani și încă mai trezește interesul românilor și acum, după 16 ani de când a plecat în Spania.

Când România a descoperit-o pe Nikita sau pe Mihaela Nicoleta Ispas, pe numele ei real, nimeni nu știa că în spatele imaginii dure pe care a afișat-o, de „fata rea de cartier'. Ea ascunde o copilărie de coșmar, o existență plină de încercări. „Nu pot explica în cuvinte, absolut niciodată, viața pe care am avut-o!', a povestit Nikita vizibil emoționată în emisiunea online „În oglindă' a lui Mihai Ghiță.

Ajunsă la anii maturității, invitata lui Mihai Ghiță dezvăluie lecția pe care nu o va uita niciodată în viață, după teribilele momente trăite în copilărie și nu numai. „Oferi respect, primești respect! Având onoare, ai caracter și ești definit ca o om! Și să nu uiți niciodată de unde ai plecat!', mai spune Nikita.

Nikita: „M-am trezit un copil amărât, chinuit'

Nevoită de foarte multe ori să o ia de la capăt, Nikita de astăzi se arată publicului, la În oglindă', altfel decât o cunoaștem până acum. Ce a marcat-o cel mai mult pe aceasta, încă din anii copilăriei, spune chiar ea. „Dacă ar fi să îmi aduc aminte, aș plânge și nu m-aș mai opri! (…) M-am trezit un copil amarât, chinuit, dat deoparte de cealaltă familie; și, întotdeauna, o slugă! (…)

Într-o continuă mișcare, trebuia să spăl, să fac mâncare, ca un om matur, eu fiind atunci la vârsta de 6-7 ani, cum este fetița mea Vanessa, care are 8 ani acum. (…) Cea mai mare fericire a mea (în copilărie – n.r.) a fost când mi-am cumpărat cartea de citire din clasa a III-a, cea cu roșu, de pe vremurile noastre. Eu n-am știut niciodată, până la vârstă de 10 ani, ce înseamnă ziua mea , până când mi-au spus vecinii și mi-au adus un cadou. (…)

Durere, chin, suferință… ce pot să spun? Mai oribil decât atâta nu se poate spune!', rememorează, extrem de emoționată, Nikita.

nikita-fata-rea-de-cartier-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„Important în ziua de astăzi este cine te crește, nu cine te-a născut'

Mihaela Nicoleta Ispas a avut o viață grea, două familii, iar despre aceste momente dramatice din viața ei face dezvăluiri cutremurătoare. „Nu există pentru mine prima familie, din moment ce m-au chinuit, schingiuit și aruncat pe străzi … până mi-am luat viața în piept, și devenind Nikita, dată fiind viață dură și fiind o fată singură în lume. Despre prima familie nu mai vreau să pomenesc niciodată. Prima mea familie o reprezintă prietenii, cunoștințele (…)

Eram slugă în propria casă, până am terminat școala 171, din București, clasa a VIII-a, am avut parte de chin și bătaie încontinuu și a trebuit să plec. (…) Mamă pentru mine înseamnă femeile care au fost lângă mine și m-au ajutat, la greu. Important în ziua de astăzi este cine te crește, nu cine te-a născut, abandonat și schingiuit! (…) Cu toate grijile unei persoane mature eu eram încărcată! (…) Eu n-am știut ce este aia copilărie până nu mi-am făcut-o eu singură!', sunt parte din dezvăluirile făcute, printre lacrimi, de Nikita.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete