Irinel Columbeanu nu îi dă bani de școală Irinei, fiica lui care locuiește în America. Cine îi plătește studiile: „Vorbim de 200-300 de mii de euro anual”

Irinel Coumbeanu și-a pierdut averea, iar de câțiva ani locuiește cu chirie într-un apartament în București. În urmă cu patru ani, omul de afaceri și-a trimis fiica la mama ei, la Monica Gabor, în America. Acolo locuiește Irinuca acum, acolo face și școala.

Într-un interviu pentru Fanatik, Irinel Columbeanu a dezvăluit dacă contribuie cu bani la educarea fiicei. Irina Columbeanu e deja la liceu. „Nu particip din punct de vedere financiar la creșterea Irinucăi, dar nici nu cred că este nevoie. Da, eu când am văzut realizările Irinei, din presa americană, mi-am făcut datoria de onoare să îi mulțumesc lui Mr. Pink.

O să mă mențin într-o notă mai vagă, dar vorbim de ordinul sutelor de mii. Da, sigur vorbim de 200-300 de mii de euro anual', a spus omul de afaceri.

irinel-columbeanu-irina-bani-america-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ei vorbesc des, se și văd prin apel video, însă el speră să ajungă la un moment dat în America. „Nu am stabilit o dată când să merg la Irina în America. Cu toții trebuie să se gândească la chestia asta. Mi-ar plăcea să cred că se gândesc cu toții, nu doar eu și Irina. De fapt, ea mi-a spus când ar prefera, din punctul ei de vedere. Nu aș vrea să o deranjez nici cu școala. Și mi-a zis că ar prefera perioada de vacanță.

La fel cum au făcut-o și în trecut, Monica și Mr. Pink mă vor ajuta cu banii pentru deplasare. Nu am o comunicare cu Monica așa de des cum am cu Irina, pentru că nu vreau să o deranjez', a mai spus Irinel Columbeanu pentru fanatik.ro.

Irina Columbeanu e fiica Monicăi Gabor din relația cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Fata în vârstă de 15 ani are deja permis de conducere și e în clasa a X-a, la liceu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete