Irinel Columbeanu, discuție aprinsă cu Mr. Pink. La mijloc era fiica lui și a Monicăi Gabor, Irina: „Evita să dea un răspuns”

Irinel Columbeanu a acceptat cu greu mutarea fiicei sale în Statele Unite ale Americii. Omul de afaceri a povestit în cel de-al treilea volum autobiografic, care urmează să fie lansat în curând, discuția aprinsă pe care a avut-o cu Mr. Pink, actualul iubit al Monicăi Gabor.

Fostul soț al fotomodelului s-a despărțit cu greu de Irinuca, fetița sa care îi rămăsese în grijă după despărțirea de Monica Gabor. Irinel Columbeanu a povestit în cea de-a treia carte, pe care o va lansa în curând, discuția aprinsă pe care a avut-o cu omul de afaceri chinez, actual partener al fostei sale soții.

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei, să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară, când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink, în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enerva că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese. Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect. Era mult prea serios pentru a fi judecat și hotărât sub presiunea timpului. După care ieși tăcut din Rolls, chemă liftul și urcă în apartament.

La plecare la aeroport, când așteptau îmbarcarea, i se păru că Irina era parcă un pic îmbufnată. De altfel, și el era frământat de acea discuție care, una peste alta, îi lăsase un gust până atunci necunoscut și cam amar', scrie Irinel Columbeanu în volumul său, potrivit click.ro.

Irina-si-Irinel-ColumbeanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Irinel a renunțat la custodia Irinei Columbeanu

Omul de afaceri a stat să se gândească foarte bine la decizia pe care o ia și a pus pe primul loc viitorul Irinei. Irinel Columbeanu a anunțat pe Monica Gabor la telefon că este de acord ca fiica lor să se mute în America și că îi cedează custodia.

„Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă, și după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles, când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

— Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK', mai scrie Irinel Columbeanu, în cartea lui, potrivit sursei citate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete