Irinel Columbeanu are iubită milionară. Cât de bine îi merge omului de afaceri în dragoste la 66 de ani: „Ne-am cunoscut acum câteva zile”

Irinel Columbeanu are iubită milionară. Omul de afaceri în vârstă de 66 de ani s-a afișat chiar în vacanță cu noua lui parteneră, Ani, pe care a cunoscut-o acum câteva zile. Spune că între ei a fost dragoste la prima vedere!

În urmă cu câteva zile, Irinel Columbeanu declara pentru Cancan că își dorește mult o iubită, o parteneră. Avea și câteva pretenții, își dorea ca femeia să fie inteligentă, să aibă mai multe calități. „Cel mai mult îmi lipsește o asistentă, nu una medicală, ci cineva care să mă ajute în ceea ce privește numeroasele probleme pe care le am pe cap.

Pe unele am început să le mai și uit, să le încurc. De exemplu, mi-ar fi fost foarte utilă o doamnă, o domnișoară, care să mă fi ajutat să țin evidența tuturor lucrurilor pe care le-am discutat astăzi.

Nu ar trebui să aibă un profil de instagram, nu mă interesează acest lucru. Ci să fie o persoană deșteaptă, inteligentă, și mai ales respectuoasă cu mine, cu alți concetățeni, cu alte femei. Lista e prea lungă, dar nu vreau să se sperie nimeni', spunea fostul soț al Monicăi Gabor.

Între timp, Irinel Columbeanu și-a găsit iubită. Împreună s-au bucurat de o vacanță în Delta Dunării. Iată AICI și primele imagini cu cei doi.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la Periprava, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am', a mărturisit Irinel Columbeanu pentru sursa precizată mai sus.

irinel-columbeanu-iubita-milionara-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Pentru viitorul apropiat, el are mari planuri. Irinel Columbeanu merge în America să își vadă fiica, pe Irina, care locuiește la mama ei de aproximativ cinci ani de zile. De atâta timp tata și fiica nu s-au mai văzut față în față. „Voi pleca în America pe 13 iunie. Deja am stabilit cu Irina, mi-am rezervat și biletele de avion', a mai spus fostul om de afaceri.

Fostul milionar se pare că a uitat-o, în sfârșit, pe Oana, fosta lui iubită. Irinel Columbeanu mărturisea în luna mai a rămas cu gândul la fosta iubită, Oana Cojocaru, care era cu 40 de ani mai tânără decât el.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii. Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete