Irinel Columbeanu, apariţie surprinzãtoare în faţa juraţilor Chefi la cuţite

În seara aceasta, de la 20:00, cea mai iubită emisiune culinară dă startul unei noi runde de jurizări.

Runda are loc în ediția cu numărul 10 a acestui sezon, un sezon ce continuă să îi ia prin surpridere atât pe chefi, cât și pe telespectatori.

Aflați în cea mai savuroasă etapă a show-ului, aceea a audițiilor pe nevăzute, cei trei chefi vor fi surprinși nu doar de unii dintre cei mai talentați bucătari, ci și de personaje cu totul și cu totul speciale.

Acesta este și cazul lui Irinel Columbeanu, care a venit la Chefi la cuțite cu un preparat pe bază de crab.

Irinel Columbeanu, apariţie surprinzãtoare în faţa juraţilor Chefi la cuţite

Și-a propus să îl înveselească pe chef Scărlătescu. „Îl cunosc pe domnul Scărlătescu, mi se pare destul de încruntat, nu am reușit să aflu de ce, dar să te ferească Dumnezeu să intri în gura lui. Probabil că fruntea i se va descreți când va gusta din preparatul meu!”.

Convinși că este mai degrabă cineva pasionat de pescuit, ca chef Bontea, jurații vor rămâne fără cuvinte atunci când vor afla cine se află în spatele acelui preparat.

„Nu mă așteptam la asta!”, va mărturisi chef Bontea. Deși nu se află la prima experiență în bucătărie, Irinel va mărturisi că a fost foarte emoționat:

„Când gătești pentru niște bucătari de profesie, e cu atât mai mare provocarea!”. Dacă va reuși sau nu să îi impresioneze pe cei trei chefi, rămâne de văzut diseară, de la 20:00, pe Antena 1 – în cea mai nouă ediție de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 Chefi la cuțite.

Tot atunci, cei trei maeștri ai gastronomiei își vor relua locurile la bancurile de lucru Chefi la cuțite pentru o nouă luptă de amuletă, de data aceasta una cu puteri speciale.

„Astăzi vă bateți pentru dreptul de a anula o amuletă câștigată de unul dintre ceilalți chefi!”, a fost mesajul Ginei, care le-a dat mari satisfacții celor trei chefi.

Ce vor afla aceștia imediat este faptul că cel de-al zecelea avantaj al competiției vine cu o provocare destul de mare cu privire la ingredientele impuse, iar atmosfera din platou nu pare să prezică un „război” fără scântei:

„Azi ne batem pentru orice. Noi ne batem oricum, orice ar fi!”, va adăuga amuzat Chef Bontea.

Cine va reuși să își adjudece această amuletă, telespectatorii vor afla în această seară, de la 20:00, la Antena 1, în cel mai nou episod Chefi la cuțite.

Citește și:

James Middleton, fratele ducesei de Cambridge, s-a logodit cu iubita lui Alizee Thenevet! Cu ce se ocupă tânăra născută în Franța?

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Kate Middleton a plâns chiar în ziua nunții cu prințul William! Ce detaliu a reușit să o întristeze?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber