Irina Petrea, cunoscută ca „Supernanny”, dezvăluiri dureroase: „Pe mama am avut-o filmată cum a murit”

Irina Petrea a făcut dezvăluiri dureroase și a povestit dramele prin care a trecut, după ce nu a mai apărut pe micul ecran. „Supernanny', cea mai cunoscută dădacă de la noi', și-a pierdut ambii părinți la o diferență mică de timp.

Irina Petrea a fost invitată la emisiunea online a lui Mihai Ghiță, „În Oglindă', unde a povestit cum și-a pierdut ambii părinți. După ce o perioadă a dispărut de pe micul ecran, „Supernanny' și-a deschis sufletul în fața prezentatorului. Tatăl Irinei Petrea a murit în urmă cu doi ani, iar la nici jumătate de ani și mama sa s-a stins din viață.

„I-am pierdut în ultimii doi ani pe amândoi. În 2020 a murit tata, în condiții foarte oribile. Făcuse un accident vascular cerebral în decembrie 2019, norocul lui a fost că tocmai atunci venisem eu acasă, în 10 minute am chemat salvarea, au venit, le-am spus clar că tata a făcut accident vascular cerebral, știam care sunt semnele. L-au luat, în două ceasuri era deja pe terapie, pe perfuzie, s-a recuperat foarte bine, a rămas cu o pierdere de echilibru și, bineînțeles, a fost pus pe medicație, lua anticoagulante. La un moment dat, dezechilibrându-se, a căzut, s-a tăiat, i-au făcut o transfuzie, l-au stabilizat, după care s-a rupt filmul. Nu am mai putut să discutăm cu medici, cu asistente, cu nimic, a fost dus, izolat într-o aripă de spital unde nu aveam nici semnal să sunăm, nu primeam niciun fel de comunicare.

Irina-PetreaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Pe mama am avut-o filmată cum a murit'

În seara aceea mi-au comunicat că a murit, iar mama a murit la cinci luni după (…). Pe mama am avut-o filmată cum a murit, pentru că i-am pus camere video în casă, ca să pot s-o ajut dacă se întâmplă ceva. Aveam vecine care aveau cheia, doctorița, care era foarte aproape de ea. În fața camerei a intrat în comă și în câteva ore a ajuns la spitalul de neurochirurgie la Iași cu elicopterul! Dar nu se mai putea face absolut nimic', a povestit, cu lacrimi în ochi, Irina Petrea, relatează Kanal D.

„Supernanny' a mai primit o lovitură cumplită în urmă cu aproximativ trei luni, atunci când fratele ei vitreg s-a stins și el din viață. „A murit și fratele meu, acum trei luni. A făcut o ciroză și s-a dus. Eram frați numai de tată', a declarat Irina Petrea. Dădaca a mai trecut printr-o perioadă grea recent, după ce i-a murit și pisica.

„De curând a murit și pisica mea. Poate o să pară stupid. În decembrie am descoperit-o cu un cancer sublingual, și pentru că mama a murit singură acasă, pentru că tata a murit singur în spital, eu n mai puteam să las încă o ființă dragă să moară singură, de la cabinet fugeam acasă ca să fiu lângă ea. În vacanța de iarnă n-am plecat nicăieri, am stat numai cu ea', a mai povestit Irina Petrea, vizibil întristată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete