Irina Mohora, mămică pentru a doua oară

Prezentatoarea TV Irina Mohora a făcut o dezvăluire emoționantă. A postat prima imagine cu fetița ei, Zara Elena, născută pe 21 august. Fotografia este adorabilă!

Pe Irina Mohora o cunoști de la postul public de televiziune. Și-a făcut debutul la Tonomatul de pe 2, emisiunea lui Cătălin Măruță. A cochetat și cu actoria, însă tot televiziunea a fost dragostea cea mare la care a revenit. Ea este deja mama unui băiețel și, de câteva zile, și mama micuței Zara Elena. „Ce minunată este viața acum, că ești pe lume. Zara Elena', a scris Irina pe conturile ei de socializare.

Zara și Zian

Numele este cu totul special, mai ales că începe cu aceeași inițială cu care începe numele frățiorului ei, Zian Mina.
Într-un interviu pentru „Evenimentul zilei', Irina Mohora a povestit despre momentul în care băiatul a primit vestea venirii pe lume a unei surioare.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Copilul meu nu trebuie pregătit, copilul meu este pregătit. Am încercat și eu să citesc pe tot felul de site-uri, cum să abordez problema și într-o seară îi spuneam «știi, mami și tati, cum te-au dorit pe tine și-au mai dorit un copil și tu o să ai o surioară. Și el a zis, nu, surioara este în burtică pentru că eu mi-am dorit-o. Este uimitor, mă topește acest băiețel', a mărturisit ea.

Tot în legătură cu acest subiect, Irina Mohora a povestit cum Zian nu-și cumpără nimic dacă nu cumpără și pentru surioară: „și noi avem o regulă, cumpărăm jucării doar în zile speciale (…). În plus, avem torturi din Lego făcute pentru nașterea surioarei și nu ne lasă să le stricăm'.

Citește și: Cum arată fiica lui Laurențiu Duță?

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete