Irina Loghin, la un pas de moarte pe când era doar un copil

Irina Loghin a făcut dezvăluiri inedite în cadrul emisiunii „Legendele', moderată de Dan Negru. Vocea de aur a folclorului românesc a mărturisit că a avut parte de o copilărie dificilă, perioadă în care a avut parte de o întâmplare dramatică ce a marcat-o pe viață.

Artista de 82 de ani a povestit pe larg un episod traumatizant care s-ar fi putut încheia tragic. Pe când avea o vârstă foarte fragedă, ea a fost la un pas să fie ucisă de o haită de lupi deoarece a confundat un lup cu cățelușa ei.

Îndrăgita cântăreață a declarat că, deși îi era teamă din cauza lupiulor care își făceau apariția în satul unde a copilărit, ea s-a oferit să-și ajute familia și să meargă să aducă oile de la păscut.

„Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ăla până sus. Îmi era puţin urât. Când am ajuns acolo erau foarte mulţi scaieţi din aştia cu mărăcini, care agăţau. Şi lângă ei văd un câine. Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine.

Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea, Dolfa. Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase-şapte. Era o haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine. Oile au mirosit treaba asta… M-au şi auzit ţipând şi au început să fugă. Eu după oi şi lupii după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă', și-a amintit Irina Loghin.

Irina Loghin este căsătorită din anul 1975 cu fostul luptător Ion Cernea, împreună cu care are doi copii: un fiu, Ciprian (46 de ani), și o fiică, Irinuca (43 de ani).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete