Irina Columbeanu se pregătește de liceu! Ce ținută a îmbrăcat la absolvirea clasei a VIII-a în America

Irina Columbeanu se pregătește de liceu! Ce ținută a îmbrăcat la absolvirea clasei a VIII-a în America

Irina Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a în America și se pregătește pentru admiterea la liceu. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a atras atenția cu apariția sa la ceremonia de absolvire. 

Irinel Columbeanu este cel care a dezvăluit în mediul online că fiica Irina, care locuiește cu Monica Gabor, mama ei, în America, a terminat clasa a VIII-a. El a postat pe Facebook și Instagram un video de la ceremonia acesteia în care protagonistă este chiar ea. Adolescenta se află pe o scenă, în fața mai multor persoane, și ține un discurs.

„Primul speech (de absolvire) al Irinei. Nu și ultimul', a notat el în dreptul clipului din mediul online. Vezi VIDEO aici. 

Acestea nu sunt singurele imagini cu Irina Columbeanu de la festivitate. Tot tatăl ei a publicat mai multe imagini cu fiica pe Instastory. Se poate observa în fotografii că Irina Columbeanu poartă un costum foarte elegant, gri, cu fustă scurtă. Ține în mână și un buchet de trandafiri roșii.

Irinel Columbeanu dă cărțile pe față! De ce nu a lăsat-o pe Irinuca să crească alături de mama ei?

După mulți ani de la divorțul de Monica Gabor, femeia care i-a dăruit și unicul copil, s-a aflat motivul pentru care Irinel s-a ocupat de creșterea și educația fiicei lor și nu a lăsat-o în grija mamei ei până acum doi ani. Cei doi s-au luptat foarte mult până s-a stabilit în custodia cui va rămâne Irina. În cadrul unui interviu, Irinel Columbeanu a recunoscut ce s-a întâmplat de fapt în căsnicia lui cu Monica Gabor și de ce a luptat pentru custodia Irinei. Acum, fostul afacerist a pierdut toată munca sa de o viață, a fost părăsit de toate femeile iubite, iar unica sa fiică a plecat în America, unde locuiește cu mama ei și iubitul acesteia.

„Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate. Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea.

Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe’, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul unui interviu realizat acum cinci ani.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete