Ipostaza surprinzătoare în care a fost fotografiat soțul Mirelei Vaida. Alexandru apare rar în public

Ea apare de luni până vineri la Antena 1, în direct, însă soțul e văzut foarte rar în public. Alexandru Vaida a fost fotografiat recent într-o ipostază surprinzătoare, alături de întreaga familie. 

Soțul Mirelei Vaida nu a apărut în nicio emisiune televizată, nici interviuri nu a acordat de-a lungul timpului. Alexandru Vaida se bucură de discreție, însă iată că acum prezentatoarea de la Antena 1 a publicat pe rețelele de socializare imagini cu el. Întreaga familie a mers ieri la Brașov, s-au pozat în Piața Sfatului, iar imaginile cu vedeta, soțul și cei trei copii au ajuns pe Facebook.

Totodată, Mirela Vaida a făcut și câteva precizări. „Am venit să-i lăsăm pe cei mari în tabără o săptămână! Noi plecăm acasă, mai singuri și mai «bătrâni». Ce repede cresc copiii', a notat prezentatoarea de la „Acces Direct'. În fotografii apare și Alexandru Vaida, care și-a ascuns privirea în spatele unei perechi de ochelari.

Mirela Vaida are un mariaj fericit alături de Alexandru. Cei doi sunt căsătoriți de unsprezece ani. Soțul prezentatoarei este director comercial la o companie și călătorește foarte mult prin țară.

„El este un tip mai retras. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui', explica Mirela Vaida într-un interviu pentru revista Viva în 2019.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete